Görüş Bildir

Amedspor Kendine Geldi

Kritik önem taşıyan Y.Çorumspor maçından galibiyetle ayrılan Amedspor, büyük moral kazandı. Amedspor, bu hafta yine kendi sahasında yapacağı GMG Kırklarelispor maçını da kazanarak iyice rahatlamak istiyor.

Amedspor Kendine Geldi

2.Lig Beyaz Grup’ta yer alan Amedspor’da 3-2 kazanılan Yeni Çorumspor maçı sonrasında moraller yükseldi. Sezona kötü başlayan ve istediği sonuçları alamayarak alt sıralara yerleşen Amedspor’da bu tablo son haftalarda değişti.

Kendi sahasında Afjet Afyonspor ve Yeni Çorumspor’la oynadığı son iki maçını kazanarak zor durumdan kurtulan Amedspor’da taraftarlar ile olan buzlar da eridi. Son olarak Yeni Çorumspor maçına yaklaşık 10 bin taraftar gelip coşkulu şekilde destek vererek galibiyette pay sahibi oldu.

Bu Hafta Rakip Kırklarelispor

Sezonun ilk yarısının tamamlanmasına iki hafta kala 17 puanla düşme hattı üzerinde yer alan Amedspor, bu hafta yine kendi sahasında GMG Kırklarelispor’la karşı karşıya gelecek. Yeni Diyarbakır Stadında Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 13.00’da başlayacak. Mehmet Budakın’ın öğrencileri bu maçtan da 3 puanla ayrılarak çıkışını devam ettirmek istiyor.

Amedspor, ilk yarının son haftasında deplasmanda İnegölspor’la karşı karşıya gelecek.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi