Görüş Bildir

Amedspor mali kongresini yaptı

Kulüp Başkanı Edemen, kendilerine yönelik eleştirileri ve bazı futbolcuların sosyal medya üzerinde yaptıkları açıklamalara sert tepki gösterek, "Amedspor halkın takıbı, Edemen'in babasının takımı değildir" dedi.

Amedspor mali kongresini yaptı

Amedspor'un İdari ve Sportif Mali Genel Kongresini yaptı. Katılımın haylı düşük olduğu dikkat çeken kongrede bilanço ibra edilirken, Kulüp Başkanı urullah Edemen, kendilerine yönelik yapılan eleştirilere tepki gösterdi. Sert ifadelere kullanan ve kendilerine yönelik yapılanların "Karalama algısı" olduğunu ifade eden Edemen, "Amedspor bu kentin takımıdır, Edemenin babasının takımı değildir" dedi.

MALİ KONGRESİ YAPTI                                           

Diyarbakır Esnaf ve Sanatlarlar Odası'nın salonunda yapılan kongrede divan başkanlığını ASKF Başkanı Remzi Dayan, Mustafa Yılmız ve Hüseyin Bardakçı oluşturdu. Dayan'ın üye yoklamasının ardından, bir süre önce trafik kazasında hayatını kaybeden takım kaptanı Şeymus Özer ve spor emekçileri için, saygı duruşu yapıldı.

Basın Halkla İlişkiler sorumlusu Soran Haldi Mızrak'ın kulüp gelir ve giderlerine dair mali durumu okumasının ardından divan heyeti, denetim ve yönetim bilançolarını  ibra edilmesi için oy birliğine sunuldu. Katılımın hayli düşük olduğu gözlenen Amedspor 2016–2017 Mali genel kurulu kongresinde katılan az sayıdaki üyenin oy birliğiyle ibra edildi.

AMEDSPOR HALKIN TAKIMIDIR

Daha sonra konuşan Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, son günlerde kulübe ve kendisine dair sosyal medyada yer alan iddialara karşı, veryansın ederek, sert mesajlar verdi. Amedspor'a yönelik "karalama algısı" üretildiğini ifade eden Edemen, hodri meydan diyerek, şöyle dedi; “Yüreğiniz varsa burada gelip hesap sorarsınız. Biz Amedspor yönetimi olarak elimizi değil başımız taşın altına koyduk. Amedspor halkın takımıdır. Nurullah Edemen’in babasını takımı değildir. Bunun böyle bilinmesini isterim. Ama Amedpor halkı ile taraftarları ile büyük bir kulüp ve büyük bir camiadır. Sezon bitiminde Sporcularla anlaşırsın veya anlaşmasın bu kadar basittir ama sosyal medya üzerinde Amedspor karalama algısı yapan ve yaptıranlara buradan cevap vermek istiyordum. Biz yönetim olarak bu tür sosyal medya üzerinde yapılan algıya karşı herkesi bu kongreye davet ettik. Amedspor mali genel kurulu kongresinde sosyal medya üzerinden yazma cesaretine sahip olanlar keşke buraya gelip de bizlerden hesap sorsalardı. Sosyal medya üzerinde yapılan eleştirilere biz yönetim olarak basın açıklamasını yapma gereğini duymuştuk ama sonra genel mali kongremizde burada açıklama yapma gereği duyduk ama bakıyorum salonda parmak ile sayılacak bizim yönetim kurulu ve taraftarlarımız ve değerli birkaç basın mensubu arkadaşlarımızdan başka kimse yok.

“ORTAK BASIN AÇIKLAMASI YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUZ”

 Peki, soruyorum sosyal medyadan atıp tutanlar nerede? Gelip buradan sorularınızı sorsanız? Öyle kolay değil Amedspor kulübü karalamak. Herkese hesap veririz yerimiz yurdumuz bellidir ve buradan hiç kimse Diyarbekirspor A.Ş. ve Amedspor A.Ş Kulüplerini bir birine düşüremez. İki takımda Diyarbakır halkına mal olmuş şehrin profesyonel takımlardır. Biz Amedspor olarak Diyarbekirspor Onursal Başkanı Fevzi İlhanlı ile konuşup sezon başlamadan ortak bir basın açıklaması yapmayı da düşünüyoruz”

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi