Görüş Bildir

Amedspor'a Bilet Desteği

Pazar günü oynanacak ve ligde kalma yolunda kritik önem taşıyan Pendikspor karşılaşması öncesinde Amedspor'a bilet desteği artıyor.

Amedspor'a Bilet Desteği

Yönetimin 1 TL olarak belirlediği biletleri  satın alan iş adamları ve eski yöneticiler, bu biletleri taraftarlara ücretsiz olarak dağıtıyor. Şu ana kadar yaklaşık 15 bin bilet satıldığı ifade edildi.

SUDAN UCUZ BİLETLERE İLGİ ARTIYOR

2.Lig Beyaz Grup’ta Pazar günü Diyarbakır Stadında saat 14.00’da başlayacak Amedspor-Pendikspor karşılaşmasına final havasında hazırlanan Amedspor’a bilet desteği giderek artıyor. Eski yöneticiler ve iş çevreleri, 1 TL olarak açıklanan biletleri satın alarak taraftarlara ücretsiz dağıtıyor.

Bilet satışlarının Cumartesi günü ve maç günü daha da hızlanması ve maça  en az 25 bin taraftarın gelmesi bekleniyor. Yönetimin şehir içindeki avm’lerde ve halka açık  alanlarda tayin ettiği noktalarda bilet satışları yapılıyor.

AMEDSPOR İÇİN ÇOK KRİTİK

8 Mart Pazar günü oynanacak maçı 8 Mart Kadınlar Günü olması nedeniyle kadın taraftarlar ise ücretsiz izleyecek.

28 puanla küme düşme hattının bir basamak üzerinde yer alan Amedspor, Play-Off’a kalma mücadelesi veren rakibini yenerek ligde kalma yolunda rahat nefes almak istiyor. Kritik maçın hakemi ise Isparta’dan Şeref Taştan olarak açıklandı.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi