Görüş Bildir

Amedspor'a yardım kampanyası

Amedspor, yaşadığı ekonomik sıkıntılardan dolayı 3 ay sürecek olan yardım kampanyası başlattı.

Amedspor'a yardım kampanyası

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta zirve mücadelesi veren Amedspor, ekonomik sorunlarından dolayı Diyarbakır Talaytepe’deki Spor Tesisleri'nde düzenlenen açıklamayla dayanışma kampanyası başlattı. Amedspor yönetimi, Teknik Direktör Taner Taşkın ve futbolcuların katıldığı basın açıklamasında, Amedspor'un baskı ve ekonomik sıkıntılara rağmen başarılı bir sezon geçirdiği belirtildi.

YARDIM KAMPANYASI

Amedspor Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Edemen, sezon başından bu yana kendi imkanları ve yarattıkları gelir kaynaklarıyla ayakta durduklarını ifade ederek, "Kent spor kulüpleri bulundukları ilin valiliklerinden, belediyelerinden, iş camialarından, sivil toplum ve mesleki örgütlenmelerinden veya merkezi hükümetin sağladığı belli fonlardan ve spor bakanlıklarının imkanlarından faydalanarak ayakta kalmaya çalışırlar. Ülkemizde buna benzer birçok özellikte futbol takımı olduğunu bütün kamuoyu bilmekte ve takip etmektedir" diyerek, Amedspor'un destek görmemesine tepki gösterdi.

EKONOMİK SIKINTILAR

Amedspor'un yaşadığı ekonomik sıkıntılardan dolayı 3 ay sürecek olan yardım kampanyası başlattıklarını duyuran Edemen, “Bizler de kentin takımı olarak ekonomik sıkıntımızı gidermek adına Amedspor’a gönül vermiş ve sahiplenmiş halkımızdan destek almak istiyoruz. Açıklama sonrasında paylaşacağımız yazılı banka hesap numaralarına Amedspor gönüllüsü halkımızın yapacağı ödemelerle gerekli desteği alacağımızı düşünüyoruz. Halkın takımı halka gidiyor" diyerek, Amedspor gönüllülerini yardım kampanyasına destek vermeye çağırdı.

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü Derneği Yardım Hesabı: Türkiye İş Bankası Iban No: TR47 0006 4000 0018 3002 5552 50 Amedspor ile dayanışma kapsamında verilen hesap numarasına yatırılacak maddi destek için herhangi bir işlem ücreti alınmayacağı belirtildi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi