Amedspor'da istifa!

Kendi evinde Hanttepespor'a 5-2 yenilmenin yankıları Amed Sportif Faaliyetlerde en üst tepede yaşanırken, Teknik Direktörü Sertaç Küçükbayrak görevi bıraktığını açıkladı.

Amedspor'da istifa!

Son 4 haftada 1 galibiyet, 3 mağlubiyet alarak liderliği 1 puanla bırakan Yeşil-Kırmızılı Kulüp tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi. "Takımımızı bir buçuk yıldır çalıştıran değerli Sertaç Küçükbayrak hocamız bugün itibari ile görevlerinden affını isteyerek kendisi ile yollarımız ayrılmıştır. Kendisine emeklerinden dolayı teşekkür eder sportif hayatında başarılar dileriz."

SERTAÇ AÇIKLAMA YAPMADI

Sertaç Küçükbayrak, ayrılışıyla ilgili yorum yapmayacağını belirtirken şunları söyledi:"1.5 yıl süreyle çalıştırdığım Amed Sportif Kulübü'nden ayrıldım. Büyük emekler verdiğime inandığım Amed Sportif'e şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. Takımın şampiyon olmasını herkesten çok ben istiyorum."

GOL ATMA YERİNE YİYOR

Gol atmakta zorlanan Amedspor’un en önemli sorunlarından biri fazla gol yemesi oldu. Son 4 maçta kalesinde 11 gol gören Amedspor’un savunmada yaşadığı sıkıntı da dikkat çekiyor. Takım hem çok gol yiyor, hem de rakip takımlara fazla pozisyon veriyor.

DENİZ'İN KIRMIZI KART GÖRMESİ

Hacettepespor maçında kırmızı kart görerek takımı 10 kişi bırakan Deniz Naki’de eleştirilerden nasibini alırken, takımın kadrosunun şampiyonluk için yetersiz olduğu ve devre arasında mutlaka 3-4 nokta takviye yapılması gerektiği ifade edilirken,maç sonrası mülakat veren takım kaptanı Şehmuz Özer, son haftalarda hem kötü oynadıklarını hem de takımın hedef ve kimliğine yakışmayan sonuçlar aldıklarını dile getirerek öz eleştiride bulundu.

Kötü gidişat için taraftarlardan özür dileyen tecrübeli futbolcu Özer,”Kötü bir süreç yaşıyoruz. Son haftalarda kötü sonuçlar almanın yanında kötü oynuyoruz. Hacettepespor maçında da çok kötüydük. Doğrusu biz de kendimizi tanıyamadık. Amedspor bu olamaz ve bu gidişatı durduracağız. Tekrar ayağa kalkarak hedeflerimize doğru yürüyeceğiz. Taraftarlarımızdan özür diliyoruz. Bize inanmalarını istiyoruz,bu takım onları tekrar mutlu edecektir” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz