Amedsporda kriz büyüyor

Yönetimin kongre kararı alarak kulübü devredebileceği iddiaları gündeme geldi.

Amedsporda kriz büyüyor

Maddi sorunları aşamayan,geçen sezondan kalma futbolcu,teknik adam  ve personel alacaklarını ödeyemeyen,yeni sezon için de kaynak bulamayan Amedspor’da had safhaya ulaşan maddi sorunların yarattığı kriz giderek  derinleşiyor. Krizi aşamayan yönetimin her an kongre kararı alarak kulübü devredebileceği konuşuluyor.

Şu ana kadar Ercan Çapar,Muhammet Yılmaz,Timur Kosovalı ve Okan Dernek’in ayrıldığı kulüpte önemli futbolculardan Sıddık İstemi’nin de benzer sebeplerden dolayı yol ayrımına geldiği ifade ediliyor.

Kaleci Antrenörü Belirsizliği

Amed Sportif Faaliyetler, şana kadar iç ve dış transferde hiçbir futbolcuyla anlaşamazken, daha önce iki kez takımı çalıştıran teknik direktör Sertaç Küçükbayrak’la sözleşme imzalamıştı. Kaleci antrenörün henüz kesinleşmediği kulüpte yardımcı antrenör olarak Harun Kılıç’ın göreve başladığı kesinlik kazandı. Kaleci antrenörlüğü için Selahattin Ekinci’nin ismi gündeme gelirken, teknik direktör Sertaç Küçükbayrak’ın bu konuda bir görüşme sağladı kaydedildi.

Faruk Türk Teklifi Kabul Etmedi

Öte yandan Diyarbekirspor’un eski teknik direktör Faruk Türk’e yapılan yardımcı antrenörlük teklifinin de kabul edilmediği öğrenildi. Amed Sportif Faaliyetler’de sözleşmesi devam eden bazı futbolcuların kulüpten ayrılmak istedikleri öğrenildi. Yöneticilerin sözleşmesi devam eden bazı futbolcularla yaptığı ön görüşmelerin olumsuz sonuçlandığı kaydedildi. Bazı futbolcuların ise takımla tekrar anlaşmaları için geçen yıl verilmeyen alacaklarının biran önce ödenmesini şart koştuğu bildirildi

Kaynak: Diyarbakır Söz