Görüş Bildir

Amedspor'da puan alarmı!

Pazar günü deplasmanda İstanbulspor'la yapacağı karşılaşmaya odaklanan Amed Sportif Faaliyetler, kar-kış demeden idmanlarını sürdürürken, "Puan alarmı" verdi.

Amedspor'da puan alarmı!

Liderlik koltuğuna haftalar sonrası yeniden oturan Yeşil-Kırmızılı Ekip, Teknik Direktör Taner Taşkın nezaretinde idmanlarını sıklaştırarak devam eriyor. Kar-kış, soğuk demeen idman yapan ekip dün duz koşu sonrası, teknik ağırlıklı çift kale maç yaptı.Takımdaki morellerin hayli yüksek olması dikkat çekerken, kültür fizik hareketleri esnasında futbolcular birbirleriyle şakalaşmaları gözden kaçmadı.

İstanbulspor'la pazar günü karşılaşacak olan ve bu maçtan mutlak puan almayı hedefleyen takımın Teknik patronu Taşkın şöyle dedi “ Pazar günü deplasmanda zor bir maç bekliyor. Ligde bir avantaj yakalamışız bunu devam ettirmek içinde  İstanbulspor’u deplasmanda mağlup etmemiz  gerekmektedir. Hedefimiz tam manasıyla yakalamamız için iç ve deplasman maçlarımızdan başarıl sonuçlar almamız lazım. Bu deplasman maçımızı kazanırsak büyük bir avantaj yakalamış oluruz. Rakibimizde bizim gibi zirveye oyunyor zor ve çekişmeli bir maç oynayacağız. Kazanmak için büyük gayret göstereceğiz.Zor bir maç bizi bekliyor. Antremanlarımızı Cuma gönü öğleden sonra tamamlayaceğız.“ 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi