Görüş Bildir

Amedspor'da yeni imzalar!

Spor toto 2.lig Beyaz gurup takımlarından Amed SF takımı transferde bir imza daha attırdı. Forvet oyuncusu Rıdvan Sağlam'la sözleşme imzaladı.

Amedspor'da yeni imzalar!

Amed SF Avusturya BREGENZ doğumlu başarılı ortasaha ve forvet oynayan 28 yaşındaki Rıdvan Sağlam’ı kadrosuna kattı.

Avusturya liginde milli olmuş ve son 3 sezondur Ptt 1.Ligde mücadele eden Giresunspor'da top koşturan ve 2017 ye kadar sözleşmesi devam eden başarılı sporcu ile yapılan görüşmelerde anlaşma sağlanarak dün sabah Diyarbakır'a getirildi. As Başkan Nurullah Edemen, Genel Gekreter Nesih Aktepe ve Futbol Şube sorumlusu Servet Erol'un’un katıldığı imza töreniyle Sağlam, iki yıllığına Yeşil-Kırmızı renklere bağlandı.

DİĞER TRANSFERLER

Ümraniyespor’dan tecrübeli orta alan oyuncusu Ziya Şakar, gurbetçi forvet Emre Tekin Pınar, Tire 1922’den sağbek Hakan Ateş ve solbek Oğuzhan Çetinkaya ile sözleşme imzalandı.

MUTLU SONA ULAŞMAK

Amed Sportif Faaliyetler Genel Sekreteri Nesih Aktepe, sezon sonunda mutlu sona ulaşacaklarını kaydetti. Aktepe, “Şükürler olsun ki uzun uğraşlar sonucunda kadromuza katmak istediğimiz oyuncularla anlaştık. Çok önemli oyuncularla sözleşme imzaladık. Çok aceleci davranıp hata yapma lüksümüz yoktu,sabırla çalıştık ve başardık.Taraftarlarımız hiç merak etmesin. Amedspor bu sezon şampiyonluğa oynayan,hatta şampiyon olan takım olacak” dedi.

Kaynak: Spor Merkezi

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi