Görüş Bildir

Amedspor'dan Küfreden Taraftarlara Tepki

Amedspor yönetimi, geçen hafta kaleci Abdülaziz Demircan'a maç sırasında ve sonrasında tribünlerden edilen küfürlü tezahüratlara tepki gösterdi.

Amedspor'dan Küfreden Taraftarlara Tepki

2.Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Amedspor’da yönetim, geçen hafta bir grup taraftar ile kaleci Abdülaziz Demircan arasında yaşanan olaylar üzerine açıklama yaptı.

Bir grup taraftarın yaptığı davranışları tasvip etmelerinin mümkün olmadığı vurgulanan açıklamada,”Amedsporumuza ağır yönelimlerin olduğu bu dönemde iç sahada oynadığımız maçlarda tribünlerdeki 10-15 kişilik bir gruptan takımımızdan bazı sporculara maksadı aşan, hiçbir amaca hizmet etmeyen ve Amedspor kimliğine, yapmak istediklerine yakışmayan tavırları sergilendiğine hepimiz büyük bir üzüntüyle şahitlik etmekteyiz.Amedspor yönetim kurulu ve camia olarak bu tür davranışları asla kabullenmeyeceğimizi,küfürü,şiddeti ve holiganlığın Amedspor kimliğine yakışmadığını belirtir,bu tür davranışlar içerisinde olanların da takipçisi olacağımızı beyan ederiz.” denildi.

Abdülaziz’e Ceza Verildi

Kaleci Abdülaziz Demircan’ın da uyarıldığı ifade edilen açıklamada,”Yapılan ağır tahrikleri sonucunda kalecimiz Abdülaziz Demircan’ın o atmosfer içerisinde yaptıklarını asla tasvip etmiyoruz. Bu konuda futbolcumuz ciddi bir şekilde eleştirilmiş ve cezai müeyyide uygulanması konusunda karar alınmıştır.

Futbolcumuz bu sürece  öz eleştirel  yaklaşmış  ve bunu  pratiği ile ortaya koyacağının sözünü vermiştir.Bu süreçte  her türlü olumsuz yaklaşımlara  yekvücut  olarak  cevap  olabiliriz. ” ifadeleri kullanıldı.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi