Amedspor’un Penaltıları Es Geçildi

Amedspor’un Kocaeli Birlikspor maçında verilmeyen iki penaltısı isyan ettirdi. Kulüp yönetimi, misafirperverlik için Kocaeli’ne teşekkür etti. Penaltıları Verilmedi, Puansız Ayrıldı.

Amedspor’un Penaltıları Es Geçildi

Deplasmanda Kocaeli Birlikspor’a 1-0 yenilerek 5 maçlık galibiyet serisi son bulan ve 6 maç sonra sahadan puansız ayrılan 2.Lig Beyaz Grup lideri Amedspor, maçta yaşanan hakem hatalarından dolayı veryansın etti.

İKİ PENALTI POZİSYONU

İlk yarıda Abdullah Çetin’in vuruşunda rakip takım oyuncusu ceza alanı içinde topu elle keserken, ikinci yarıda gole giden Deniz Naki ceza alanı içinde düşürüldü ancak hakem iki pozisyonda da penaltıları vermedi. Verilmeyen penaltılardan sonra golü kalesinde gören Amedspor, sahadan puansız ayrıldı.

CENTİLMENLİK TEŞEKKÜRÜ

Bu arada Amedspor Başkanı Nurullah Edemen, gösterdiği misafirperverlik ve centilmence tutumdan dolayı Kocaeli Birlikspor Başkanı Erhan Yılmaz ve yönetimine teşekkür etti. Edemen,”Kazanmak için gelmiştik ama olmadı. Futbolda bunlar maalesef var. Tesellimiz lider geldik,lider dönüyoruz. İki takım taraftarı maçı iç içe izleyerek yasağı deldi. Çok yakın ilgi gördük. Bu güzel görüntüler için Kocaeli Birlikspor Başkanı Erhan Yılmaz ve yönetimine,Kocaeli halkına teşekkür ediyoruz. Sporun özü işte budur” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler