Anlamlı hediye

Aralarında Diyarbekirspor'un da yer aldığı 2 ve 3 lig Kulüp Başkanları, TFF Başkanı Demirören başkanlığında, Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'la bir araya geldi. Görüşmede, Diyarbekirspor'dan Kılıç ve Demirören'e anlamlı hediyeler sunuldu.

Anlamlı hediye

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Spor Toto 2 ve 3. Lig kulüp başkanları ile birlikte, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç'ı makamında ziyaret etti. Diyarbekirspor Kulübünü temsilen katılan Mehmethan Akan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören ve 2.Lig-3.Lig sorumlusu Ali Düşmez ile görüştü. Yeşil-Kırmızılı Kulübün misyonu ve faaliyetleri hakkında bilgi veren Akan, Bakan Kılıç ve Başkan Demirören'e kendi el emeği olan isimlerinin yazılı olduğu özel hat ürünü tabloları hediye etti.

GÖRÜŞMEDE RENKLİ ANLAR

Ankara'daki ziyarette; TFF Başkanvekili İbrahim Usta, Yönetim ve İcra Kurulu  üyeleri Cengiz Zülfikaroğlu ile Ali Düşmez, Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Kamışlı, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan, 2 ve 3. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Cengiz Günaydın ile  44 ilden 91 kulübün başkan ve temsilcileri yer aldı.

Spor Toto 2 ve 3. Lig kulüplerinin sorunlarının ele alındığı ve karşılıklı görüş alışverişinde toplantıda, kulüpler adına söz alan  2 ve 3. Lig Kulüpler Birliği Başkanı Cengiz Günaydın, kulüplerin içinde bulunduğu sorunları ve taleplerini Bakan Çağatay Kılıç'a iletti. Konuşmasına Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e teşekkür ederek başlayan Bakan Çağatay Kılıç, bu değerlendirme toplantısının bir ilk olduğunu ve bundan sonra daha sık yapılacağını vurguladı.

Kaynak: Diyarbakır Söz