Görüş Bildir

Antalyaspor Başkanı Öztürk'ten taraftarına: "Pazar günü stadı doldurun"

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, ligin başlaması nedeniyle pazar günü stadyumlarının doldurulmasını istedi.

Antalyaspor Başkanı Öztürk'ten taraftarına:
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şube Başkanı Emin Demir ile yönetim kurulu üyeleri, Başkan Ali Şafak Öztürk'ü Hasan Subaşı Tesisleri'nde ziyaret etti. Ziyarette gelecek sezon şampiyonluk yarışında olmak istediklerini vurgulayan Ali Şafak Öztürk, "Bizim hedeflerimiz büyük" dedi. Göreve başladıktan sonra mali durumdan dolayı sıkıntılı bir süreç geçirdiklerini anlatan Başkan Öztürk, kulübün kasasında 'sıfır' gelir olduğunu, gelirin de temlikli olduğunu söyledi.
ETO'O TRANSFERİ
Eto'o transferi hakkında değerlendirme yapan Öztürk, o dönemde yönetimin futbolcu transferinde kamuoyunu yanlış bilgilendirdiğini söyledi. Kulübün kasasından Eto'o'nun ücretinin peşin ödendiğini kaydeden Öztürk, şöyle konuştu:
"Eto'o şu an satılırsa yüzde 50'si o firma, yüzde 20'si menajere gidiyor. Kulübün alacağı yüzde 30 gözüküyor. Beşiktaş'a transferi konuşuldu. Bu firma oyuncunun yüzde 50 alacağından dolayı transfer görüşmesi yapıyor. Böyle bir şeyin dünyada örneğini bilmiyorum."
'ANTALYASPOR'U ÜST SEVİYEYE TAŞIMAK İÇN GELDİK'
Başkan Öztürk, bir soru üzerine, "Antalyaspor'un en fazla 4-5 ayda kapısına kilit vurulurdu. Antalyaspor'un amatörden kulüp kurması konuşulurdu. Biz bu kulübün arkasındayız. Biz Antalyaspor'u üst seviyeye taşımak için geldik" dedi.
STADIN İSMİ
Başkan Öztürk, stadın isim sponsorluğu ile ilgili görüşme konusunda pazartesi günü açıklama yapabileceklerini dile getirdi. Kulübün isim sponsorluğu ile ilgili 3 firmadan ciddi teklif yapıldığına değinen Öztürk, "Bazı şeyler dokunulmaz bunu da dokunulmazlardan biri olarak kabul ediyoruz. Biz takıma isim sponsorluğunu düşünmüyoruz. Taraftarımız da bunun arkasında durmalı. Onların da istemesinden dolayı böyle bir karar alınıyor. Bu taraftar kulübün arkasında durmalı" diye konuştu.
EMRE MOR TRANSFERİ
Emre Mor'un Antalyaspor'a transferi konusunda düşünceleri sorulması üzerine de Ali Şafak Öztürk, şunları söyledi:
"Emre Mor konusunda denemeler oldu, oluyor da ama çok zor bir transfer. Emre Mor'u bütün kulüpler ister. Ondan dolayı çok zor transfer. Borussia Dortmund 14 milyon Euro harcayarak getirmiş kulübe. Antalyaspor'a 1 senelik geldiğinde katkısı, performansı ve pazarlama olarak katkısı ne olur düşüncesi var. Bizim vizyonumuz böyle. Doğru sponsorluk, doğru firmalar bulunursa, Eto'o transferindeki gibi değil, gerçek sponsorlar bulunursa güzel olur."
Öztürk, takım kaptanı Samuel Eto'o'nun takımın büyük bir parçası olduğunu ve birlikte yola devam etmek istediklerini söyledi.
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi