Görüş Bildir

Antalyaspor Emre Güral'la anlaştı

Antalyaspor'la 2 yıllık sözleşme imzalayan Emre Güral, "Milli takım hedefim var. Antalyaspor'da başarılı olmak, gol, asist rakamlarımı yükseltmek ve milli takıma gitmek istiyorum" dedi.

Antalyaspor Emre Güral'la anlaştı

Geçen sezon Eskişehirspor'da forma giyen 27 yaşındaki Emre Güral, öğle saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Hasan Subaşı Tesisleri'ne gitti.

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, düzenlenen imza töreninde Emre'yi transfer ettikleri için mutluluk duyduklarını söyledi. Emre'nin Türkiye'de potansiyeli en yüksek, disiplin ve fiziki olarak, gol vuruşu olarak iyi olan ender futbolculardan olduğunu vurgulayan Başkan Öztürk, şöyle dedi:

"Morais'in oynatmak istediği 4-3-3 taktiğiyle, kanatlarda santrafor olarak orta sahada da oynayabilecek bir futbolcu. Güçlü fiziği var, komple bir oyuncu. Skorer oyuncu olması dolayısıyla 4-3-3 taktiğinde istenen bir kanat oyuncu özelliği var. Potansiyeli ve performansını daha ileriye götüreceğiz."

'HEDEFLERİM ÇOK BÜYÜK'

Emre Güral ise Antalyaspor'da bembeyaz, yeni bir sayfa açmak istediğini, bu nedenle de beyaz renk giydiğine dikkati çekti. Hedeflerinin yüksek olduğunu belirten Emre Güral, şöyle devam etti:

"Milli takım hedefim var. Geçen sezon olmadı ama Antalyaspor'la başarılı olmak, gol, asist rakamlarını yükseltmek ve milli takıma gitmek istiyorum. Önümüzde Dünya Kupası var. Kendimi maçlarda göstermek istiyorum. Hedeflerimi hep yüksek tuttum. Hedeflerim çok büyük, bunun için çalışacağım."

Dünya yıldızı Eto'o ile oynayacağı için de mutlu olduğunu aktaran Emre Güral, öğreneceği çok şey olduğunu söyledi. Antalyaspor'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu dile getiren Emre Güral, Emre Güral, eşi Esra, çocukları Efe Emre ve Eleysa Esra ile katıldığı törende.sözlerini şöyle sürdürdü:

"Projesi, hedefi olan büyük bir yere geldim. Başkanım benden daha genç gözüküyor. Genç, vizyonu olan bir başkanımız var. Takımda önemli isimler var. Hocamız Avrupa'yı bilen biri. Başarılı olacağız. Ben de bu projenin parçası olmak takıma yardım etmek istiyorum. Kişisel hedeflerimi yüksek tutmak istiyorum. Bunu başardığımızda büyük hedeflere yol alacağımızı düşünüyorum. Nisan ayında Eskişehirspor'la sözleşmemi feshetmiştim. Bazı anlaşmazlıklarımız oldu ancak onlara da teşekkür ediyorum."

Darbe girişiminin yaşandığı gün Almanya'da bulunduğunu anlatan da anlatan Emre Gürel, "Türkiye'nin ne kadar büyük olduğunu gördük. Ülkemizin başı sağ olsun, şehit verdik. Çok üzüldük. Türkiye hak ettiğinden daha iyi yere gelecek" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi