Görüş Bildir

Antalyaspor’da Eto’o krizi patlak verdi

Antalyaspor’un yaz transfer döneminde Beşiktaş’ın transfer etmek istediği Samuel Eto’o takımın son antrenmanına katılmadı. Yöneticiler ile toplantı yapan Eto'o daha sonra antrenmanı saha kenarında izledi.

Antalyaspor’da Eto’o krizi patlak verdi

Antalyasporlu yöneticiler, transfer döneminde Beşiktaş ile adı sıkça anılan Samuel Eto'o ile toplantı yaptı. Antrenmana katılmayan Eto'o, yaklaşık 1 saat süren toplantı sonunda takım arkadaşlarının çalışmasını saha kenarından izledi.

Antalyasporlu yöneticiler, transfer döneminde Beşiktaş ile adı sıkça anılan Samuel Eto'o ile toplantı yaptı.

Antrenmana katılmayan Eto'o, yaklaşık 1 saat süren toplantı sonunda takım arkadaşlarının çalışmasını saha kenarından izledi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, Atiker Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam etti. Portekizli teknik direktör Jose Morais yönetimindeki antrenmanda kırmızı beyazlılar, istasyon çalışması yaptı ve taktik maç oynadı. Antrenmanda sakatlığı geçen Danilo ise takımdan ayrı koştu. Antrenmana Antalyaspor'un takım kaptanı Kamerunlu golcüsü Samuel Eto'o katılmadı.

OYUNCU İLE KISA SÜRELİ TOPLANTI DÜZENLENDİ

Hasan Subaşı Tesisleri'ne antrenman saatinde gelen Eto'o, Antalyaspor Asbaşkanı Bora Terzioğlu ve yönetim kurulu üyesi Özgür Kasapoğlu ile toplantı yaptı. Beşiktaş'la adı sıkça anılan Eto'o ile görüşen Antalyasporlu yöneticiler, yıldız futbolcuyla transfer döneminde yaşananları konuştu.

Yaklaşık 1 saat süren toplantı sonrası Samuel Eto'o antrenman sahasına çıkarak, takım arkadaşlarını kenardan izledi.

Antalyaspor'un yarın planlanan yönetim kurulu toplantısında, yönetim kurulu üyeleri Eto'o ile yapılan görüşmeyi değerlendirecek. Antalyasporlu yöneticiler gün içerisinde de Portekizli teknik direktör Jose Morais'le de görüşme yaptı.

Kaynak: Fanatik

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi