Görüş Bildir

Arda Turan'ın Menajeri konuştu: Arda İngiltere'yi istiyor!

Atletico Madrid’te ülkemizi gururla temsil eden başarılı orta saha oyuncusu Arda Turan’ın transferi ile ilgili müthiş gelişmeler var. Milli yıldızın menajeri Ahmet Bulut, Arda’yı isteyen 3 İngiliz kulübü olduğunu, isimlerini veremeyeceğini ve bu 3 kulübün de Avrupa’nın önde gelen kulüpleri olduğunu söyledi. Ahmet Bulut ayrıca Arda’nın en büyük hayalinin İngiltere’de oynamak olduğunu da sözlerine ekledi.

Arda Turan'ın Menajeri konuştu: Arda İngiltere'yi istiyor!

Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan'ın transferi ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı... Milli futbolcunun menajerliğini yapan Ahmet Bulut,  As gazetesine verdiği röportajda Arda'nın ayrılmak istediğini anlattı.

İspanyol AS gazetesine konuşan Ahmet Bulut, "Arda bu yaz İspanya'dan ayrılmak istiyor. İngiltere Premier Ligi'nde oynamak ve kariyerini orada sürdürmek istiyor. İngiltere’den Arda’yı isteyen üç kulüp var. Şu an isimlerini veremem ancak bunlar İngiltere'nin ve Avrupa’nın önde gelen kulüpleri” ifadelerini kullandı.

Bulut, Arda’nın en büyük hayalinin İngiltere olmasına karşın sözleşmesinde 41 milyon Euro’luk serbest kalma maddesinin işlerini zorlaştırdığını da sözlerine ekledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi