Görüş Bildir

Aşkın: Açıkça katledildik!

Amed Sportif Faaliyetler takımının teknek direktörü Taner Aşkın, Zonguldakspor karşısında hakemin ortaya koyduğu tarafgirliğiyle, “Göz göre göre katledildik “ dedi

Aşkın: Açıkça katledildik!

Maçın ilk devresini 2-0 önde kapatan ancak ikinci yarıda, iki kırmızı kart ve iki penalltıyla bir anda 3-2'lik yenilgiyle mahkum ettiren Amed Sportif Faaliyetler'de isyan bayrağı yükseliyor. Zonguldak Kömürspor  karşısında adeta katedilen ve tek sorumlu olarak orta hakem Muğla Bölgesi Hakemlerinden Ali Zağlı gösterilirken, Teknik Direktör Taner Aşkın veryansın etti.

"MAÇI KATLETTİ"

Aşkın, maçın hakeminin maçı katlettiğini savunarak şunları söyledi: "Zonguldak’ta oynadığımız ve 3-2 mağlup olarak biten karşılaşmadan dolayı son derece üzgünüm. Ben oyuncularıma her karşılaşma öncesi galibiyetlerin ve mağlubiyetlerin en şereflisini alın, başımın üstünde yeriniz olacak derim. Bugün de namuslarıyla şerefleriyle oynadıkları maçta, hem maçın hakem triosu, hem de Zonguldak taraftarları tarafından göz göre göre katledildik. Bunu da herkes gördü.

"EMEK HIRSIZLIĞI"

Şimdi ben TFF yetkililerine sesleniyorum; maçların sonuçları belli ise, ligin şampiyonluğunu kime vermek istiyorsanız belirtin, bizleri de figüran gibi kullanıp dalga geçmeyin. 2 kırmızı kart, 2 penaltı verip, emek hırsızlığı yapmayın. Benim ve oyuncularımın kazandığı para, anamızın ak sütü kadar temiz. Acaba o hakemler TFF’den aldıkları parayı, çoluğuna çocuğuna nasıl yedirecek? Rakip takımın, bugün en az 3 oyuncusu atılması lazımdı. Lehimize 1 penaltı verilmedi, bir de bariz golümüz verilmedi ve biz bugün hak etmediğimiz bir mağlubiyet alarak üzgün ama başımız dik o stattan çıktık.

"BİZ ONLARI ÇİÇEKLERLE KARŞILAMIŞTIK"

Zonguldak Kömürspor hem yönetimiyle, hem taraftarıyla kötü bir sınav verdiler. Kendilerini Diyarbakır’da çiçeklerle karşılayanlara, önlerine yemek koyanlara aşağılık bir şekilde ev sahipliği yaptılar. Ben Batı’dan Ege’den gelmiş bir teknik adamım, beni piyasada herkes bilir; harbi konuşur, hak edene hak ettiğini veririm. Diyarbakır’a geldiğimizden beri öyle güzel insanlıklar gördüm ki, sizlere anlatamam. Aslan gibi insanlar, misafiri yere göğe sığdıramıyorlar, izzet-i ikramlar neler neler ama maalesef gittiğimiz deplasmanlarda bırakın misafirliği, insan yerine koymuyorlar. Bunlar, bu anlattıklarım 6 haftalık sürede gördüklerim.

"ART NİYETLİ HAKEM GELMESİN

"Şimdi TFF bir karar versin; Amedspor TFF’nin tescilli takımıysa, art niyetli ayrıştırmacı hakemleri bize göndermesin ve bize deplasmanda yapılan aşağılık protestoların cezasını rakiplere de uygulasın. Biz bu günleri inşaallah atlatırız, düştüğümüz yerden bir avuç toprakla kalkmasını biliriz. Bugün, kazandıklarını sananların olsun. Gerçek kazanan biziz.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi