Görüş Bildir

Aslan zirveye pençe atmış bir kere!

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig’in 29. Hafta kapanış maçında Akhisar’a konuk olan Galatasaray lakabını konuşturdu ve ne de olsa Aslan dedirtti. Galatasaray Akhisar Belediyespor’u zorlanmadan Burak Yılmaz’ın golleriyle 2-0 kazanmayı başardı.

Aslan zirveye pençe atmış bir kere!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig'in 29. Haftası kapanış maçında Akhisar Belediyespor'a konuk olan Galatasaray bu önemli deplasmandan 3 puan çıkarma ve zirveye ortak olma derdindeydi.

ZİRVE ORTAĞI CİMBOM

Süper Lig'de şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Galatasaray, zirve yarışında rakiplerinin kazandığı haftada Akhisar Belediyespor'a misafir oldu. 29. Haftanın kapanış maçında Akhisar Belediyespor’u 2-0 mağlup etmeyi başaran Sarı Kırmızılılar puanını 64'e çıkararak zirve ortaklığını ve şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

Galatasaray 22. Dakikada aradığı golü buldu. Sneijder'in ceza yayının solundan sol ayağıyla attığı müthiş şutta kaleci Oğuz Dağlaroğlu'nun topu sektirmesiyle birlikte top Burak Yılmaz'ın önünde kaldı. Burak vuruşunda topu ağlarla buluşturmayı başardı. 0-1

BURAK'TAN KAFA GOLÜ                                                                             

34. dakikada Galatasaray aradaki farkı 2'ye çıkarmayı başardı. Sol kanattan Emre Çolak'ın yaptığı müthiş ortada ceza alanı içinde yükselen Burak, harika bir kafa vuruşuyla takımının ve kendisinin ikinci golünü kaydetti: 0-2. Burak Yılmaz Nisan ayında hiç gol atamamıştı. Gol orucunu da bozmuş oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi