Asur masterler antalya yolcusu

19-23 Nisan tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye Masterler Antalya Şampiyonasına katılmak üzere Asur Spor Masterler ekibi dün sabah uçağı ile Antalya’ya gitti.

Asur masterler antalya yolcusu

Antalya Topkapı & Kremlin otelinde düzenlenen ve 4 gün sürecek olan turnuvaya ülke dışından gelen takımlarla birlikte Ege, Marmara, İç Anadolu, Akdeniz, Trakya, Doğu ve Güneydoğu bölgelerinden toplam 44 takım katılacak. Toplam 12 gurupta tek devreli lig usulü oynanacak maçlar sonucunda 12 gurup birincisi ve en iyi 4 ikinci takım finallere yükselecek.

ASUR MASTERLER AKSU KAYMAKAMINI ZİYARET EDECEKLER

Antalya’da turnuva öncesi bazı ziyaretlerde bulunacak olan Asur Masterler ekibi ilk ziyaretini 2012 -2014 yılları arasında Diyarbakır’da Sur kaymakamı olarak görev yaptığı dönemlere Spora ve Sporculara sunduğu desteklerle spor camiası tarafından Sporsever Kaymakam olarak sevilen Antalya Aksu Kaymakamı Aydın Ergün’ü makamında ziyaret edecekler. Ziyaret esnasında Diyarbakır Asur Spor Masterler forması ve Diyarbakır’ın tarihi dokusunu simgeleyen bakır işlemeli Diyarbakır hatırası plaketini takdim edecek olan Asur Masterler ekibi ziyaret sonrası Aksu Kaymakamlığının organize ettiği Antalya’nın Tarihi ve görsel güzelliklerinin yer aldığı mekânları gezerek turnuvanın yapılacağı konaklama yerine geçecekler.

YAKUT;ANTALYA’DA KENTİMİZE YAKIŞANI YAPACAĞIZ

Asur Masterler Takım sorumlusu Zülküf Yakut; ”Antalya’da düzenlenen Türkiye Masterler şampiyonasında her zaman olduğu gibi bir birinden çok değerli arkadaşlarımızla birlikte kentimizi en iyi şekilde temsil etmeyi düşünüyoruz".

Kaynak: Diyarbakır Söz