Görüş Bildir

Atıcılıkta büyük başarı

03-05 Mart 2017 Tarihinde Sakarya İlinde 30 Üniversitenin katılımıyla gerçekleşen (Bayan-Erkek) Üniversitelerarası Atıcılık Türkiye Şampiyonası yarışmalarında Dicle Üniversitesi büyük üstünlük sağlayarak Bayanlarda Türkiye Şampiyonluğunu ilan etti.

Atıcılıkta büyük başarı

Kıran Kırana geçen müsabakalarda Üniversitemiz Erkeklerde Takım olarak Türkiye İkinciliğini, Ferdi Bayanlarda Eda Nur Tarhan Türkiye ikinciliğini, Ferdi Erkeklerde Yılmaz Akgün Türkiye üçüncülüğünü elde ettiler.

Müsabakalara ev sahipliği yapan Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muzaffer Elmas ve Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel’in hazır bulunduğu ödül töreninde ekibimizi başarılarından dolayı kendilerine yöneltilen tebrikleri kabul etti.

Atıcılık takımının teknik sorumlusu Abdurrahman Akgün başta Rektör Prof.Dr. Talip Gül olmak üzere, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Abdullah Getiren’e ve Spor Şube Müdürü Mehmet Nur Öncü’ye desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileterek başarılarının devam edeceğini ve müsabakalarda Üniversiteyi en iyi şekilde temsil ederek marka bir takım olacaklarını dile getirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi