Görüş Bildir

Atatürk Stadının yıkımına karar verildi, Diyarbekirspor maçlarını Şilbe'de oynayacak

Diyarbakır Atatürk Stadı ile ilgili yaşanan kriz sonra erdi. Maçlar Seyrantepe’de oynanacak. Böylecede Diyarbekirspor’un gece maçı gündüz saatine alındı ve maçlar mevsim normallerinin üstünde olan sıcaklıklarda oynanacak.

Atatürk Stadının yıkımına karar verildi, Diyarbekirspor maçlarını Şilbe'de oynayacak

Diyarbakır’da saat 15.30’da  Seyrantepe’de oynanacak.Diyarbakır’da sezonun başlamasına az bir süre kala Atatürk Stadı’nın yıkım kararı nedeniyle ortaya çıkan stat krizinde sona gelindi.

Vali Hüseyin Aksoy’un sorunu çözmek üzere görevlendirdiği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, Amed SF ve Diyarbekirspor yönetimleriyle sürdürdüğü görüşmelerde iki takımın Seyrantepe’deki Amed SF tesislerinde maç oynamalarını sağlamak için uzlaşma sağladı. Bu sahanın bakım ve giderlerini ortak karşılayacak olan iki kulüp maçlarını burada yapacak.

MAÇ SAATİ DE DEĞİŞTİ

Hazırlanan protokol iki kulüp tarafından imzalanarak önümüzdeki günlerde Futbol Federasyonu’na gönderilecek. Stat değişikliği nedeniyle Diyarbekirspor-Tarsus İdman Yurdu karşılaşmasının başlama saati de değişecek. Daha önce 3 Eylül’de Atatürk Stadı’nda saat 19.00’da oynanacağı açıklanan karşılaşmanın aynı gün S.Tepe tesislerinde 15.30 veya 16.00’da oynanması bekleniyor. Öte yandan Atatürk Stadı’ndaki iş yerlerinin tahliyesine başlanırken, yıkım süreci de hızlandırıldı.

(Diyarınsesi)

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi