Görüş Bildir

Beşiktaş’ta Atiba bilmecesi sürüyor

Kanada Milli Takımı kampından İstanbul'a dönmek için yaklaşık 30 saat yolculuk yapan Beşiktaş'ın pas makinesi Atiba'nın yarın Medicana Sivasspor'a karşı oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyor.

Beşiktaş’ta Atiba bilmecesi sürüyor

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında yarın Medicana Sivasspor'u konuk edecek Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, bu karşılaşma için ilk 11'ini belirlemiş durumda. Fakat deneyimli çalıştırıcının aklındaki tek soru işareti ise Atiba Hutchinson.

Beşiktaşlı futbolcuların bir çoğu ülkelerinin milli takım maçlarına gitmiş ve milli maçların bitmesinin ardından Atiba Hutchinson hariç bütün futbolcular siyah-beyazlı takımın çalışmalarında yer almıştı. Ancak Kanadalı futbolcu Atiba, perşembe akşamı İstanbul'a gelmiş ve yaklaşık 22 saate yakın bir yolculuk yapmıştı. Beşiktaş, bu hafta içerisinde Medicana Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdürürken sadece cuma ve cumartesi yapılan idmanda takımla çalışan tecrübeli orta sahanın henüz dinlenmemiş olması, yarın oynanacak maç öncesi Şenol Güneş'i düşündürüyor.

30 SAAT UÇTU

Atiba Hutchinson, milli takımının maçı için Kanada'dan 10 saat süren yolculuğun ardından El Salvador'a geldi. Oradan ise tekrar ülkesine dönmek için 10 saatlik bir yolculuk yapan tecrübeli orta saha, buradan da İstanbul'a gelmek için bir 10 saatlik yolculuk daha yaptı. Kanadalı futbolcunun yaklaşık 30 saat süren yolculuğunun ardından perşembe günü dinlendirildiği ifade edilirken, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Atiba'ya cuma günkü idmanda yenileme çalışması yaptırdığı ifade edildi. Deneyimli futbolcu sadece dün takımla birlikte taktik idmanda yer aldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi