Görüş Bildir

Aydınspor 1923'den Amed Sportif'e 'geçmiş olsun' ziyareti

SPOR Toto 2'nci Ligi Kırmızı Grup'ta yarın Amed Sportif'le karşılaşacak Aydınspor 1923'te Başkan Fatih Atay, geçen hafta Ankaragücü karşılaşmasında protokol tribününde saldırıya Amed Sportif yöneticilerine 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu.

Aydınspor 1923'den Amed Sportif'e 'geçmiş olsun' ziyareti

Amed Sportif Başkanı Ali Karakaş'a çiçek veren Başkan Fatih Atay, "Spor alanlarında görmek istemediğimiz olaylara tanık olmak hepimizi fazlasıyla üzdü. En büyük dileğimiz benzer olayların tekrarlanmaması ve fair-play ruhunun zarar görmemesidir" dedi.

Siyah beyazlı yöneticiler, daha önce Aydın'da görev yapan Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdanı'ı da ziyaret ettiler. Başkan Fatih Atay'ın yanı sıra Başkan Yardımcısı Hidayet Türen, Futbol Şube Sorumlusu Dursun Çalık, Genel Kaptan Fevzi Subaşı ve Mali İşler Sorumlusu İbrahim Gürdal'ı sıcak bir şekilde karşılayan Taşdan, maçın olaysız geçmesi için gerekli önlemlerin alındığını bildirdi.

GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Bu arada Seyrantepe Diski Tesisleri'nin yan sahasında hafif bir ter idmanı yapan Aydınspor 1923'te antrenman öncesi rahatsızlanan Gürcan Gözüm, hastaneye götürüldü. Antrenmana çıkmayan Gürcan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bu arada geçen hafta elde edilen Tersus İdmanyurdu maçının 4'er bin liralık primlerini dağıtarak futbolculara moral dopingi yapan yöneticiler, Amed Sportif'i yenip play off vizesini alacaklarını söylediler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi