Görüş Bildir

Ayhan Akman Sarıyer ile yollarını ayırdı

Türk futboluna damga vuran efsaneler arasında bulunan Ayhan Akman teknik direktörlüğünü yaptığı Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Sarıyer ile yollarını ayırdı.

Ayhan Akman Sarıyer ile yollarını ayırdı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Sarıyer'le yolları ayrılan teknik direktör Ayhan Akman, taraftarın kendisini ve oyuncuları tehdit ettiğini, yaşananlar karşısında kulüp yönetim kurulunun yanlarında durmadığını savundu.

Akman, yaptığı yazılı açıklamada, sezon başında koydukları şampiyonluk hedefine, emin adımlarla ilerledikleri dönemde, protestolara maruz kaldıklarını vurguladı.

Kazandıkları maçtan sonra bile sevinçlerinin tepkiyle karşılandığını anlatan Akman, şu ifadeleri kullandı:

"Taraftarların anlamsız tepkisinin, son kazandığımız maç boyunca ve sonundaki sevincimizi dahi protesto edecek kadar ileri gitmesi, sonrasında tesislere gelen taraftar grubunun beni ve oyuncularımı tehdit etmesi, buna karşı bizleri destekleyici bir duruş sergilemeyen ve yanımızda olmayan yönetim kurulunun tavrından dolayı, oyuncularımıza ve kulübümüze zarar vermeme adına görevimden ayrılıyorum. Takımımıza ve bizlere sahip çıkan oyuncularımıza şampiyonluk yolunda başarılar dilerim."

Beyaz Grup'ta 7 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 yenilgi alan Sarıyer, Ayhan Akman döneminde topladığı 23 puanla 14. haftaya 3. sırada girdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi