Aziz Yıldırım, Kocaman'a sahip çıktı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, istifa eden teknik direktör Aykut Kocaman'ı bu kararından vazgeçirmek için destek isteyerek, ''Herkes destek versin, istifayı geride bırakalım'' dedi.

Aziz Yıldırım, Kocaman'a sahip çıktı

Yıldırım, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, seyircinin ''istifa'' diye bağırması nedeniyle maçtan sonra soyunma odasına gittiğini ve Kocaman'a ''Sakın yanlış bir şey yapma, sakın istifa etmeyi düşünme'' dediğini belirtti.

''Seyirci böyle zamanda sahip çıkacak. Suç, Aykut Kocaman'da değil, oyuncular kendilerini eleştirmeli'' diyen Yıldırım, şunları kaydetti:

''Protestonu yaparsın, katılıyorum. Kaybettiğimiz, iyi oynamadığımız bir maç. Ama bu protesto istifa ile olmaz, alkış ile olur. Protestonun bin türlü şekli var. Kötü gün taraftarı olmak önemli bir şey. Taraftarımız her kötü günümüzde bu bilinçle hareket etmiştir, bu bilinç Fenerbahçe taraftarının doğasında var. Herkes destek versin, istifayı geride bırakalım. Ligde de, Avrupa'da da şampiyon olabiliriz. Rakipleri yakalarız, ümidimiz var. Böyle bir umut varken faturanın Aykut Kocaman'a kesilmesini doğru bulmuyorum. Onu kaybetmeyelim, herkes bu konuda destek olmalı.''

Aziz Yıldırım, stadın sadece belli bir bölümünde bir grup taraftarın bu protestoyu yaptığını vurgulayarak, şunları söyledi:

''Bu protestoyu gerçekleştiren az sayıdaki kişinin oluşturduğu 'belli grubun' kim olduğunu çok iyi biliyoruz. Benim sözüm sadece bu gruba yöneliktir. Ben 1 yıl hapiste yattım, Aykut Hoca en zor dönemde takımı sırtladı. Bugün bu protestoyu yapan bu grup bu süreçte ne yaptı? Kulübüne nasıl bir katkıda bulundu? Sözüm sadece onlaradır. Bu arada bugün olduğu gibi her zaman kulübüne, takımına, hocasına sahip çıkan tüm Fenerbahçelilere ve taraftarlarımıza teşekkür ederim.''

AA

Kaynak: Diyarbakır Söz