Aziz Yıldırım’a Destek

Diyarbakırlı işadamları Fenerbahçe kulüp Başkanı Aziz Yıldırım’a Mayıs ayında yapılacak olağan genel kurulunda yeniden aday olması için destek verdi. Toplantının ardından Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu, Yıldırım’a Diyarbekirspor forması hediye etti.

Aziz Yıldırım’a Destek

Fenerbahçe kulübünden tüm gözler Mayıs ayında yapılacak olağan genel kuruluna çevrilirken, Diyarbakırlı işadamları İstanbul’da önemli bir toplantı gerçekleştirdi. Diyarbakırlı olan Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım’ın öncülüğünde gerçekleşen toplantıda, Diyarbakırlı işadamları Mayıs ayında yapılacak Fenerbahçe kongresinde Aziz yıldırım’a tam destek verdi.

FORMA VERDİ

Toplantıya Diyarbekirspor Kulüp Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu’da katıldı. Aziz Yıldırım’a tam destek veren Kadayıfçıoğlu, toplantının ardından Yıldırım’a Diyarbakırspor forması armağan etti. Görüşmede, iki kulüp kardeş kulüp ilan edilirken, Bilal Kadayıfçıoğlu, Aziz Yıldırımla gurur duyduklarını ve desteklediklerini söyledi.

Kadayıfçıoğlu, Fenerbahçe ve Aziz Yıldırıma Diyarbakır’ın yeni stadının açılışından sonra özel maç daveti ve Diyarbakıra gelmesi teklif edildi. Aziz Yıldırım da bu teklifi değerlendireceklerini belirtti.

Kaynak: Diyarbakır Söz