Görüş Bildir

Başkana Ceza

TFF Tahkim Kurulu, Diyarbekirspor teknik direktörü Selahattin Dinçel’e hakaret eden Halide Edip Adıvarspor Kulübü Başkanı Sedat Cengiz’e PFDK tarafından verilen 30 gün hak mahrumiyet cezasını onadı. Bu ceza bir çok kulüp yöneticisi için de emsal oldu.

Başkana Ceza

TFF Tahkim Kurulu, iki hafta önce İstanbul’da oynanan maç sırasında Diyarbekirspor teknik direktörü Selahattin Dinçel’e hakaret eden Halide Edip Adıvarspor Kulübü Başkanı Sedat Cengiz’e PFDK tarafından verilen  30 gün hak mahrumiyet cezasını onadı.

Tahkim Kurulu’nun karara ilişkin açıklamasında,”Halide Edip Adıvar Spor Kulübü'nün başkanı Sedat Cengiz ile ilgili PFDK'nın 19.09.2019 tarih ve E.2019-2020/109 K.2019-2020/125 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde;Halide Edip Adıvar Spor Kulübü'nün başkanı Sedat Cengiz'in rakip takım teknik direktörüne yönelik hakareti nedeniyle FDT'nin 41/1-b maddesi uyarınca 30 gün hak mahrumiyeti ve 8.500,00 TL para cezası ile cezalandırılmasında sübut, hukuki niteleme ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi ile cezanın onanmasına, oybirliği ile karar verilmiştir” denildi.

Diyarbekirspor’a Akreditasyon İhtarı

 PFDK, Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşmasında yaşanan akreditasyon ihlalinden dolayı Diyarbakırspor’a ihtar cezası verdi.

Açıklamada,”DİYARBEKİRSPOR A.Ş.'nin, 21.09.2019 tarihinde oynanan Diyarbekirspor A.Ş. - Malatya Yeşilyurt Bld.Spor TFF 3. Lig 3. Grup müsabakasında, akreditasyon sisteminin işletilmemesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir” ifadelerine yer verildi.

Kafile Kocaeli’ne Gidiyor

Öte yandan hafta içinde kupada Eskişehirspor’u eleme başarısını gösteren Diyarbekirspor, yeniden lige odaklandı.

Pazar günü Gölcükspor’la deplasmanda karşılaşacak olan Yeşil-Kırmızılı takım bugün Kocaeli’ne gidecek.

2 maçlık cezasını tamamlayan teknik direktör Selahattin Dinçel’in takımın başında sahaya çıkacağı belirtildi.

Maçın Hakemleri İstanbul  Ve Edirne’den

Bu arada Pazar günü Gölcük Şehir Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak maçı yönetecek hakemler açıklandı.

İstanbul’dan Emre Yüksel’in düdük çalacağı maçta Edirne’den Mehmet Vargün ve İstanbul’dan Göktuğ Hazar Erel yardımcı, İstanbul’dan Muhammed Ömür de 4.hakemlik yapacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi