Görüş Bildir

Baba ve oğulları karşı karşıya geldi

KAYSERİ'de 2'nci Amatör'de Osman Çavuş (43) ile oğlu Mehmet'in (17) forma giydiği Büyüleyenspor, Hayrettin Yeğenoğlu (47) ile oğlu Aykut'un (19) formasını giydiği Olimpik Gençlikspor karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Büyüleyenspor 6-0 kazandı.

Baba ve oğulları karşı karşıya geldi

Kayseri Cuma Uluçay 2'nci Amatör Küme B grubu 11'inci haftasında Büyüleyenspor ile Olimpik Gençlikspor karşı karşıya geldi. Vali Muammer Güler sahasında oynanan karşılaşmada, her iki takımda baba ve oğlu yer aldı. Büyüleyenspor'da takım kaptanı Osman Çavuş ile oğlu Mehmet, Olimpik Gençlikspor'da ise Hayrettin Yeğenoğlu ile Aykut mücadele etti. Karşılaşmada baba ile oğullarının mücadelesi beğeni topladı. Karşılaşma Büyüleyenspor'un 6-0'lık üstünlüğüyle sonuçlandı.

Olimpik Gençlikspor futbolcusu Hayrettin Yeğenoğlu, "Maçtan önce böyle bir tesadüften haberimiz yoktu. Ancak maç esnasında fark edince çok şaşırdık. Oğlumla burada çok mutluyuz. Benim gibi oğluyla aynı takımda oynayan birini görmek beni çok mutlu etti" dedi.

Babası ile aynı takımın formasını terleten Aykut Yeğenoğlu ise, "Babamla oynamaktan gurur duyuyorum. Beni büyüttü buralara kadar getirdi çalıştırdı, emeği büyük. Aynı takımda olmaktan çok mutluyum. Gol sevinçlerinde gözlerim babamı arıyor. Tarif edilemez bir duygu" diye konuştu.

'GOL ATINCA GURURLANIYORUM'

Büyüleyenspor'un takım kaptanı Osman Çavuş, oğlu ile birlikte aynı takımda forma giymekten gurur duyduğunu belirterek, "Ömrüm bu sahalarda geçti. Oğlumla birlikte aynı takımda oynamak çok güzel. Gol atınca gururlanıyorum" şeklinde konuştu. Mehmet Çavuş ise, babası ile aynı takımda yer aldığı için mutlu olduğunu söyledi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi