Görüş Bildir

BAL Ligi Diyarbakır Derbisi İle Başlayacak

Bölgesel Amatör Futbol Ligi’nde 2019-2020 sezonu fikstürü belli oldu. 1.Grup’ta yer alan Diyarbakır temsilcileri Bağlar Belediyespor ve Bismil 21Sportif Faaliyetler Gençlik Kulübü, ilk haftada birbirleriyle karşılaşacak.

BAL Ligi Diyarbakır Derbisi İle Başlayacak

Bismil 21Sportif Faaliyetler Gençlik Kulübü-Bağlar Belediyespor karşılaşması Bismil’de oynanacak.

Nevşehir’de kamp çalışmalarına devam eden  Bağlar Belediyesporlu teknik adam ve futbolcular, çalışmalardan geriye kalan zamanlarda da Nevşehir’in tarihi ve turistik bölgelerini gezerek eğlenceli anlar yaşıyor.

Heyecan 21 Eylül’de Başlayacak

2019-2020 sezonu Spor Toto Bölgesel Amatör Lig fikstür çekimi, İstanbul'da yapıldı.  152 takımın katılımıyla, 11 grupta oynanacak BAL'da, fikstür çekimi yapıldı. Müsabakalar 21-22 Eylül tarihinde başlayacak. 13 takımdan oluşan 1.Grup’ta yer alan Diyarbakır takımları  Bağlar Belediyespor ve Bismil 21Sportif Faaliyetler Gençlik Kulübü, ilk haftada kent derbisinde karşı karşıya gelecek.

İlk Hafta Maçlarının Programı

Bismil 21Sportif Faaliyetler Gençlik Kulübü-Bağlar Belediyespor

Dersimspor-Yüksekova Belediyespor

Siirt İl Özel İdarespor-Bitlis Özgüzelderespor

1955 Batman Belediyespor-Patnos 04Spor

12 Bingölspor-Muş Menderesspor

Cizre Serhatspor-Van Yolspor

Bay :Mardin Büyükşehir Belediyespor

Bağlar Belediyespor, Nevşehir’de Güç Depoluyor

Bu arada Bağlar Belediyespor, yeni sezon hazırlık kampına Nevşehir’de devam ediyor. 25 Ağustos’ta başlayan ve 7 Eylül’de sona erecek kamp sırasında Sarı-Mavili takım hem fizik,kondisyon ve taktiğe dayalı idmanlar yaparak güç depoluyor,hem de özel maçlarla eksiklerini gidermeye çalışıyor. Trabzon’un BAL Ligi temsilcilerinden  Tonya Doğanspor’la karşılaşan Bağlar Belediyespor, 2-1 yenilmesine rağmen ortaya koyduğu iyi futbolla gelecek için umut verdi.

Tarihi Ve Turistik Yerlere Gezi Turu

Öte yandan Bağlar Belediyesporlu teknik adam ve futbolcular, çalışmalardan geriye kalan zamanlarda da Nevşehir’in tarihi ve turistik bölgelerini gezerek stres atıyor. Eğlenceli geçen gezi turları sırasında renkli görüntüler oluşuyor.

Kampın çok iyi geçtiğini dile getiren Bağlar Belediyespor Teknik Direktörü Ekrem Üşen,lige kadar çok daha iyi duruma geleceklerini kaydetti. Kamp çalışmalarını ziyaret eden kulüp yöneticileri de teknik heyet ve futbolcularla bir araya gelerek moral verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi