Görüş Bildir

BAL’de Diyarbakır derbisi var

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 1.Grup’ta yer alan Yolspor ile Bağlar Belediyespor, bu hafta sonu karşılaşacak. Seyrantepe Spor Tesislerinde oynanacak karşılaşmayı kazanan takım, ligde doğruda kalmak için avantaj sağlayacak.

BAL’de Diyarbakır derbisi var

Geçen hafta oynanan 18. hafta maçlarında Diyarbakır takımları kötü sonuçlar aldı. Yolspor kendi sahasında 1955 Batmanspor’a 1-0 yenilirken, Bağlar Belediyespor deplasmanda Yüksekova Belediyespor’la 0-0 berabere kaldı. Yolspor ve Bağlar Belediyespor bu hafta karşı karşıya gelecek. Yolspor’un 29, Bağlar Belediyespor’un 26 puanı var. Karşılaşma, 4 Mart Pazar günü saat 13.00’da Seyrantepe tesislerinde oynanacak. İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan maçı Yolspor, 2-1 kazanmıştı.

Pazar günkü maçı kazanan takım ligde direkt kalmak için avantaj sağlayacak. Statü gereği iki Diyarbakır takımından puanı az olan ligde kalırken, puanı az olan takım Diyarbakır Süper Amatör Lig şampiyonu ile BAL’da kalma/BAL’a yükselme baraj maçı oynayacak.

Pazar günkü maçtan sonra her iki takımın da ligde 3’er maçı kalacak. Bu yüzden kent, Pazar günkü maça kilitlenmiş durumda.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi