Görüş Bildir

Başarılı sporculardan Demir’e ziyaret

Mersin'in Erdemli ilçesinde düzenlenen Atıcılıkta Havalı Silahlar Türkiye Kupası müsabakalarında başarılı olan sporcular, Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir’i ziyaret etti.

Başarılı sporculardan Demir’e ziyaret

Atıcılık Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Asbaşkan Kadri Akgün, Atıcılık Federasyonu İl Temsilcisi Muzaffer Ensarioğlu ile sporcuların yer aldığı ziyaret, samimi bir ortamda gerçekleşti. Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, tarihi başarılara imza atan sporcuları kutladığını söyledi.

BAŞARILI SPORCULAR

Demir, Diyarbakır’ı başarılı bir şekilde temsil eden sporcuları ve onlara emek veren antrenörleri yürekten kutladığını belirtti. Demir, 35 ilden 84 kulübün 550 sporcunun yer aldığı organizasyonda, Ömer Akgün ve kızı Esin’in hem şampiyon olduklarını hem de Türkiye rekoru kırdıklarını kaydetti. Demir, “Mersin’de sporcularımız bireysel anlamda ve takım yarışmalarında 4 tane önemli başarı elde etti. İki ferdi ve iki de takım rekoru kırıldı. Bu başarıların sağlanması kolay bir olay değil. Diyarbakır atıcılık tarihinde bir ilke imza atılmış oldu. Bize bu gururu yaşatan sporcularımızı kutluyorum. İnşallah bu başarı Avrupa ve Dünya şampiyonalarına da yansır” dedi.

Konuşmaların ardından Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, konuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi