Görüş Bildir

Başarmak istiyoruz!

4 sezondur Play-Off'a kalan ancak son vuruşta bir üst lige çıkamayan Yeşil-Kırmızılı Diyarbekirspor bu kez, Sakaryaspor karşısında başarmak istiyor.

Başarmak istiyoruz!

Diyarbekirspor, Türkiye’nin her yerindeki taraftarları final maçına davet etti. Taraftarlara ücretsiz araç tahsis edilmesi için tüm kesimlere çağrı yapıldı.

Sakarya İle Dostluk Devam Edecek

Yıllardır 2.Lig’in kapısından dönüyoruz.Geçen 3 sezonda 2 final ve 1 yarı final oynadık,her defasında hedefi kılpayı ıskaladık. Bir kez daha fırsat kapımıza dayanmış durumda. Dost ve kardeş şehrimizin dost ve kardeş camiası Sakaryaspor’la 14 Mayıs Pazar günü İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda karşılaşacağız. Bu maçın rövanşı,tekrarı ve telafisi yok. Kazanan takım 2.Lig’e çıkacak. Her şeyden önce sonuç ne olursa olsun sağlam temellere dayanan Diyarbakır-Sakarya dostluğu devam edecektir.

‘Her Yerden Maça Akın Edelim’

 Her takım gibi kazanan ve şampiyon olan taraf olmak istiyoruz. Bunun için futbolcularımıza ve teknik heyetimize güveniyoruz. Sonuç ne olursa olsun terlerinin son damlasına kadar mücadele edeceklerdir. Mücadele ve istemek bizden,takdir ve zafer Allah’ındır diyoruz.

Bu önemli sınavda tüm halkımızı ve taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. İstanbul başta olmak üzere tüm Marmara bölgesi ve ülkemizin her yerindeki halkımızı, Diyarbekirspor sevdalılarını 14 Mayıs Pazar günü memleket aşkı ile Atatürk Olimpiyat Stadı’na davet ediyoruz.

‘Çorbada Tuzunuz Olsun’

Diyarbakır başta olmak üzere ülkemizin bir çok yerinde yaşayan taraftarlarımız finale gelmek için heyecan içinde. Gönül isterdi ki kimseye muhtaç olmadan kulübümüzün imkanları ile taraftarlarımızı finale taşıyalım.Ancak kulübümüzün böyle bir gücü ve imkanı yok. Bu sebeple diyoruz ki bu iş memleket meselesi olmuştur. Diyarbakır valiliğimizi,belediyelerimizi, STK’larımızı,odalarımızı,vakıflarımızı,iş adamlarımız,özel sektör ve kamu kuruluşlarını desteğe davet ediyoruz. Herkes elini taşın altına sokmalıdır. Kimin ne imkanı varsa memleket şiarı ile seferber etmelidir. Sizden çok şey istemiyoruz. Çorbada sizin de tuzunuz olsun diyoruz.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi