Görüş Bildir

Başka çare yok!

Bugün lig 3’üncüsü Tarsus İdmanyurdu’nu ağırlayacak olan Kayapınar Belediyespor, ligde kalma yolunda umutlarını artırmak için kazanmak zorunda.

Başka çare yok!
Bugün lig 3’üncüsü Tarsus İdmanyurdu’nu ağırlayacak olan Kayapınar Belediyespor, ligde kalma yolunda umutlarını artırmak için kazanmak zorunda.

Sakat ve cezalı oyuncusu olmayan Yeşil-Sarılı takım, ilk yarıda deplasmanda 3-2 yenildiği rakibinden rövanşı alıp kümede kalmak için bu hafta önemli maçları olan rakiplerinin olası puan kayıplarına kilitlenmek istiyor.

Seyrantepe Stadı’nda saat 13.30’da başlayacak maçın hakemi Balıkesir’den Serdar Sözlevi. Ayhan Endar (Balıkesir) ve Gökçen Toprak (Antalya) yardımcı hakemlik yaparken,4.hakem Balıkesir’den Hakan Semerci.

                           

ŞİMŞEK’TEN MORAL YEMEĞİ Bu arada Erganisesi.com’un sahibi iş adamı Nedim Şimşek, ligde kalmak için kader maçlarına çıkan Kayapınar Belediyespor’a moral yemeği verdi. Yazarımız Burhan Gül’ün aracılığıyla Doğan Sofra Salonu’nda verilen yemeğe Yeşil-Sarılı yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular katıldı. Daha önce Diyarbakırspor’a SMS yardımında bulunan,Y.Diyarbakırspor’a da sezonun ilk yarısında hem yöneticilik yapan hem de maddi destek sunan Şimşek, profesyonel takımların bir kent için çok önemli olduğuna dikkat çekerek,”Diyarbakırspor zor günleri atlatsın.Büyükşehir 2.Lig’e çıksın,Kayapınar ligde kalsın ve Y.Diyarbakırspor da 3.Lig’e çıksın.Bu kent için hepimiz bunu istemek ve desteklemek zorundayız.Kayapınar inşallah bugünkü maçı kazanacak ve lig sonunda da ligde kalacak.” dedi.

Kayapınar Belediyespor yönetmi, teknik heyeti ve futbolcuları da bu davranışından dolayı Şimşek’e teşekkür etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi