Görüş Bildir

Başkan Kadayıfçıoğlu, başarılı karatecileri ödüllendirdi

Diyarbekirspor Kulübü Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu, Diyarbekirspor Karate Takımının başarılı sporcularını kabul etti.

Başkan Kadayıfçıoğlu, başarılı karatecileri ödüllendirdi

Milli Takım Antrenörü Ahmet Yazar, Sena Kızılaslan, İrem Nur Yazar, Sevda Artık, Amine Akçakmak ile görüşen Başkan Kadayıfçıoğlu, sporcuları ödüllendirdi. 2017 Türkiye ve Uluslararası Karate Şampiyonu Sena Kızılaslan ile yakından ilgilenen Kadayıfçıoğu, Kızılaslan’dan yeni başarılar beklediğini söyledi.

Diyarbekirspor’un yeni Kulüp Başkanı Bilal Kadayıfçıoğlu, Diyarbakır’ın ve Bölgenin gururu olan Diyarbekirspor Kulübü karate takımının sporcularını kabul etti.

Karate Milli Takımı Antrenörü Ahmet Yazar tarafından karşılaşmalara hazırlanan ve yaptıkları Ulusal ve Uluslararası şampiyonalarda büyük dereceler elde eden Sena Kızılaslan, İrem Nur Yazar, Sevda Artık ve Amine Akçakmak’ı kabul eden Başkan Kadayıfçıoğlu, sporcuları ödüllendirdi.

SENA KIZILASLAN’A YAKIN İLGİ

Başkan Kadayıfçıoğlu, Diyarbekirspor’un lisanslı milli karatecisi 2017 Türkiye ve Uluslararası Karate Şampiyonu Sena Kızılaslan ile yakından ilgilendi. Diyarbakır’ın ve Türkiye’nin gururu olan Sena Kızılaslan ile sohbet eden Başkan Kadayıfçıoğlu, Sena Kızılaslan’ın kulübün ve Diyarbakır’ın göğsünü kabarttığını ifade ederek, yeni başarılar beklediğini söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi