Başkan’dan sürpriz Beşiktaş hamlesi!

Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş’ın yıldızı Anderson Talisca, eski takımı Benfica’ya frikikten attığıgolle bir anlamda gemileri yaktı, Fikret Orman transferi bitirmek için devrede.

Başkan’dan sürpriz Beşiktaş hamlesi!

Siyah-beyazlıların Benfica'dan 2 sezonluğuna kiraladığı 22 yaşındaki Talisca'nın, Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda eski takımını galibiyetten eden golü atması geniş yankı uyandırdı. Maç sonrası tribünlerden büyük tepki gören genç yıldız ise, Portekiz ekibinde hak ettiği değeri görmediğini, kendisinin ayrılmaya zorlandığını ifade etmiş ve geri dönmek istemediğini dile getirmişti. Benfica efsanesi Veloso, Portekiz'de hain ilan edilen Talisca'nın attığı golden sonra aşırı sevinmesinin kabul edilemez olduğunu ve bir daha asla geri dönemeyeceğini dile getirdi. Gelişmeleri takip eden Başkan Orman yaptığı açıklamada, “Oyuncunun kariyerine Beşiktaş'ta devam etmek istemesi bizim için bir fırsat, bonservisini ne yapıp edip alacağız” ifadesini kullandı.

Kartal'ın 2 yıllığına kiraladığı Talisca'nın bonservisi için kulübü Benfica 25 milyon Euro'luk bir fiyat belirledi. Brezilyalı 'nın Beşiktaş'la olan kiralık sözleşmesi 2018'de sona erecek. Talisca'nın, bu tarihten sonra Portekiz ekibiyle 1 sezonluk mukavelesinin kalacak olması, transferin ucuza bitirilmesi için fırsat yaratabilir.

(Amkspor)

Kaynak: Diyarbakır Söz