Batuhan kadro dışı kaldı

Eskişehirspor'da Teknik Direktör Ersun Yanal ile golcü futbolcu Batuhan Karadeniz arasında küfürlü tartışma yaşandı. Yaşanan olaylar nedeniyle genç futbolcunun antrenmanlara çıkmadığı ve Perşembe günkü İskoçya'daki St. Johnstone maçı kadrosundan çıkarıldığı bildirildi.

Batuhan kadro dışı kaldı

İddialara göre geçtiğimiz Pazar akşamı Anadolu Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Sahası'nda Eskişehirspor ile Azerbaycan'ın Ravan Bakü takımı özel maç yaptı. Eskişehirspor'un 4-0 galip geldiği maçın ardından karşılaşmada forma giymeyen Batuhan Karadeniz'in de aralarında bulunduğu futbolculara idman yaptırıldı. İdman sırasında Batuhan Karadeniz, takım arkadaşlarına "Yarın bize de antrenman olacak mı?" diye espri yaptı. Konuşmayı duyan Ersun Yanal, Batuhan Karadeniz'e küfür etti. Genç futbolcu da Yanal'a "Sen nasıl böyle küfürlü konuşursun?" diyerek tepki gösterdi.

Yaşanan gelişmelerin ardından morali bozulan Batuhan Karadeniz'in dün ve bugün yapılan antrenmanlara katılmadığı belirtildi. Teknik direktör Ersun Yanal'ın da Batuhan Karadeniz'in antrenmanlara katılmamasını tesislere davet ettiği noter aracılığıyla tespit ettirmek istediği ancak tesislerde bulunan genç futbolcunun notere "Ayağım ağrıyor. O yüzden de antrenmana kısa süreli çıkmadım" dedi.

Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın, Batuhan Karadeniz'i Perşembe günü UEFA Ön Eleme 2'inci Tur karşılaşmasında İskoçya'da oynayacakları St.Johnstone maçı kadrosundan çıkarttığı öne sürüldü. Eskişehirspor taraftarlarının internet sitelerinden bazıları da Batuhan-Yanal tartışmasına geniş yer verildi.

Batuhan Karadeniz, olayları Twitter'dan doğruladı. Golcü futbolcu Batuhan Karadeniz Twitter'de yaşanan gelişmelerle ilgili olarak şunları yazdı:

"Yazan haberi nereden almış bilgim yok ama, sorularınıza cevap vereyim. Maalesef yaşananlar doğru. Benim için hiçbir zaman Eskişehir için kalbim ters atmadı. Sağ olsun taraftarımız da yeri geldi küstü, yeri geldi kızdı, yeri geldi küfretti. Haklılar. Ama hep arkamda durdu. Koştum koşabildiğim kadar. Gol attım atabildiğim kadar. Gönlüm rahat. Vicdanım da rahat, uyuyorum. En önemlisi de rahatım. Perşembe günü oynamıyorum. Ben bunları duymak için üç buçuk yıl bu kulüpte ter dökmedim. Yazan haberi nereden almış bilmiyorum ama sorularınıza cevap vereyim. Maalesef doğru."

Fanatik

Kaynak: Diyarbakır Söz