Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrumspor'lu futbolculardan 2'nci Lig sözü aldı

SPOR Toto 3'üncü Ligi 2'nci Grup'ta play off yarı finalinde normal sezonun son maçında evinde 2-0 mağlup ettiği Ofspor'la eşleşen Bodrumspor'da perşembe günü deplasmanda oynanacağı ilk karşılaşma için yeşil beyazlı ekibin kampını ziyaret eden Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, futbolculardan 2'nci Lig sözü aldı.

Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrumspor'lu futbolculardan 2'nci Lig sözü aldı

Başkan Yardımcıları İsmail Altındağ, Taner Uslu ve meclis üyelerinin de katıldığı ziyarette 3'üncü Lig'deki ilk sezonlarında play off'a kalmalarının büyük başarı olduğunu belirten Kocadon, "İnanın performansı beklemiyorduk. Ama bizi şaşırtarak, mutluluğumuzu katladınız" dedi. "Galip gelseniz de, mağlup olsanız da ben her maçınıza geleceğim" diyen Başkan Kocadon, şöyle devam etti:
"Ben bir Bodrumspor taraftarı olarak sizleri seyretmekten keyif alıyorum. Benim sevdam bu. Hocalarımı da kutlamak istiyorum. Bize bu güzellikleri yaşattığınız için hepinizi tebrik ediyorum. Şimdi önümüzde Play-Off maçlarımız var. Tabii ki 2. Lig'e çıkmak için iddialıyız. Çünkü Bodrum’a yakışan budur. Bodrum halkı sizlere inandı, güvendi. Bizim yüzümüzü kara çıkarmadınız. Artık bu maçlar sonunda da inşallah 2. Lig'e çıkacağız. Üzerimize düşen ne varsa bizler yapmaya hazırız."

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Diyarbakır Söz