Görüş Bildir

Beş mahalleye spor kompleksi

DİYARBAKIR'ın Silvan İlçesi'nde kayyum atanan belediye ile Spor Toto Teşkilat Başkanlığının girişimiyle, ilçenin 5 mahallesinde spor kompleksi kurulacak.

Beş mahalleye spor kompleksi

Silvan Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Kütük, Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı'nın desteğiyle ilçenin 5 mahallesinde spor kompleksi kurulacağını söyledi.

SPOR KOMPLEKSLERİ YAPILACAK

Kütük, bu projeyle gençlere spor imkanı sağlayacağını söyledi. İçerisinde basketbol, halı saha, tenis ve voleybol sahalarının bulunacağı spor kompleksinin kurulması için Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı ile sözleşme imzaladıklarını anlatan Kütük, projenin kısa sürede ihalesinin yapılacağını belirterek, "Silvan Belediye Başkanlığı olarak, Spor Toto Teşkilat Başkanlığıyla 1 milyon 524 bin 165 lira sponsorluk sözleşmesini her iki taraf olarak imzaladık. 2 tane halı saha, 3 tane de basketbol, voleybol sahaları bir arada olmak üzere 5 mahallemize spor tesisleri kazandıracağız. Halı sahalarda özellikle gece aydınlatmasının yapılmasını da düşündük. Aynı zamanda halı saha ücretsiz hizmet verecek. Bu şekilde halkımızın, vatandaşımızın, gençlerimizin hizmetine sunacağız. Bu hafta içerisinde ihalesine çıkacağız" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi