Beşiktaş - Diinamo Kiev maçı hangi kanalda, Bilet fiyatları

Beşiktaş Dinamo Kiev maçı hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? Şampiyonlar Ligi temsilcimiz BJK bilet fiyatları, Beşiktaş Klübünce açıklandı. Beşiktaş Dİnamo Kiev maçı hangi gün sorularının cevabı habetimizde

Beşiktaş - Diinamo Kiev maçı hangi kanalda, Bilet fiyatları

Şampiyonlr Ligi ikinci haftasına büyük birheyecanla başladı. Beşiktaş Dinamo Kiev maçı için geri sayım başlamışken, Beşiktaş Dinamo Kiev maçı hangi kanalda, Beşiktaş Dinamo Kiev saat kaçta diye merak edilip aranmaya başlandı biile. Beşiktaş dev stadyumu Vodafone Arena'da Dinamo Kiev'i konuk edecek ve yenmeye de n,yetli bir işk 11'le karşılaşmaya başlayacak. BJK bilet fiyatlarını araştıran Beşiktaş gönüllüleri dahil, tüm ülke belli ki tek yürek bu maça kilitlenecek. Süper Lig'in 5. haftasında kendi kartal yuvasında Galatasaray ile berabere kalan Beşiktaş, gözü Dinamo Kiev'e dikmişken,  Peki Beşiktaş-Dinamo Kiev maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Bilet fiyatları ve tüm detaylar haberimizde..

DEV karşıaşmaya sadece saatler kalmışken, temsilcimiz Beşiktaş, B Grubu'ndaki 2. mücadelesinde, Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını Vodafone Arena'da ağırlayacak. Büyük bir merakla beklenen maç 28 Eylül 2016 Çarşamba günü oynanacak. Saat 21.45'te başlayacak olan mücadelenin hakemi de belli oldu.

HAKEM KİM OLACAK? - HANGİ KANALDAN YAYINLANACAK?

Vodafone Arena'da Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Zwayer'in yöneteceği maç Tivibu Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak. Maçta Thorsten Schiffner ve Marco Achmüller yardımcı hakem olarak görev alırken, ilave yardımcı hakemlik görevini Daniel Siebert ve Sascha Stegemann yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Markus Hacker olacak.

BJK MAÇI ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?

Be Sport 1(belgium)/Hd, beIN Sports Connetct EPANA, Benfica Tv2(BTV2), BT Sport 1/HD, Canal+Futbol/HD, Canal+ Sport (france), Canal + Sport (poland) / Hd, Daiema Sport 2 HD, Digi Sport 1 (Hun), Dolce Sport / Hd, ESPN Caribbean, Fox Sports (italy)/ HD, Futbol 1 (Ukranie), GO Sports 2 / Hd, / Hd, KAZ Sport, Lig tv3/HD, Ntv Plus Futbol 1 / HD, O2 Sport (cze),İdman Tv, OLL TV Player, Sky Sport 2 (germany)/HD, Sport 1 (israel)/HD,Az Tv

BEŞİKTAŞ DİNAMO KİEV MAÇI BİLET FİYATLARI AÇIKLANDI

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nden yapılan açıklamaya göre; Dinamo Kiev karşılaşmasında kağıt bilet satışı olmayıp Passolig uygulaması geçerli olacaktır.

Kategori 1 : 395TL

Kategori 2 : 365TL

Kategori 3 : 325TL

Kategori 4 : 300TL

Kategori 5 : 260TL

Kategori 6 : 220TL

Kategori 7 : 140TL

Kategori 8 : 130TL

VIP : 800TL

1903 A-E BLOK : 800TL (Yemekli)

1903 B - D BLOK : 850TL (Yemekli)

1903 C BLOK : 900TL (Yemekli)

VODAFONE ARENA ÇOK ŞANSLI

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimize Vodafone Arena çok şans getirmekte olduğu, taraflarca açıklanmış iken, en çok galibiyeti de kendi sahasında aldığı bilinmekte. Rakiplerini 15 kez konuk eden Beşiktaş, sahasında 6 galibiyet elde etti.

İŞTE OLASI BEŞİKTAŞ KADROSU

Sezon başından bu yana gerek lig, gerekse Avrupa maçlarında sürekli rotasyon yapan ve her maça farklı kadrolarla çıkan teknik direktör Şenol Güneş Dinamo Kiev karşısına da farklı bir kadro ile çıkacak. Kalede Fabricio ile maça başlaması beklenen Güneş, Galatasaray maçını ağrılarla tamamlayan Gökhan Gönül'ün yerine Andreas Beck'i koyacak. Tecrübeli hoca, stoper ikilisini bozmayacak ve Marcelo ile Tosic'e görev verecek. Sol bekte Caner ile maça başlayacak olan Güneş'in defansın önünde oynatacağı isimler ise Atiba ve Gökhan İnler.

Hücum hattında da değişikliklere gitmeyi planlayan Şenol Güneş'in sol ayak bileğinde ödem tespit edilen Oğuzhan Özyakup'un yerine Talisca'yı, forvette de Cenk Tosun'un yerine Aboubakar'ı tercih etmesi yüksek ihtimal olarak görülüyor

Kaynak: Diyarbakır Söz