Beşiktaş Galatasaray maçı canlı izle! BJK GS şifresiz hangi kanalda

Beşiktaş Galatasaray canlı izle yöntemleri ile birlikte BJK GS şifresiz izle sorgulaması da sıklıkla yapılıyor. Şimdi bizler de maçı merakla bekleyenlere özel Beşiktaş Galatasaray canlı izle yöntemlerini sunacağız . maç ve muhtemel 11'ler de hazır

Beşiktaş Galatasaray maçı canlı izle! BJK GS şifresiz hangi kanalda

Beşiktaş Galatasaray maçı ne zaman hangi kanalda sorusu sürekli takip edilirken, bu akşam oynanacak olan karşılaşma merakla bekleniyor. Beşiktaş Galatasaray canlı izle yöntemleri ile birlikte BJK GS şifresiz izle sorgulaması da sıklıkla yapılıyor. Süper lig de birincilik savaşı verecek olan sarı kırmızılılkar ve siyah beyazlılar yaklaışk bir saat sonra kıyasıya savaşa başlayacak. Beşiktaş Galatasaray maçında hakem Fırat Aydınus ilk düdüğü çalacak. Adeta şampiyonluk savaşının verileceği maç dünyanın 43 ülkesinden canlı izlenebilecek.  Şimdi bizler de maçı merakla bekleyenere özel Beşiktaş Galatasaray canlı izle yöntemlerini sunacağız .Dediğimiz gibi Beşiktaş Galatasaray maçı canlı izle 43  ülke de yerini alacak iken Canlı yapacaklar arasında Endonezya, Arnavutluk, Avustralya, Bosna Hersek, Burundi, Kamboçya, Kamerun, Kongo, Fransa gibi ülkeler bulunuyor.

BEŞİKTAŞ GALATASARAY CANLI İZLE VE MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Fabricio, Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Adriano, Hutchinson, Tolgay Arslan, Quaresma, Oğuzhan Özyakup, Babel ve Cenk Tosun

Galatasaray: Fernando Muslera, Mariano, Maicon Roque, Serdar Aziz, Martin Linnes, Fernando Reges, Badou Ndiaye, Sofiane Feghouli, Younes Belhanda, Garry Rodrigues, Gomis

Süper Lig'in 14. hafta mücadelesinde Beşiktaş, Vodafone Stadyumu'nda Galatarasaray'ı konuk edecek. 02 Aralık Cumartesi günü saat 19.30'da oynanacak mücadele Bein Sports 1 kanalından canlı yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ'IN LİGDE SON DURUMU

Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde ilk kez ligde arka arkaya iki maçta gol atamadı. Beşiktaş en son Carlos Carvalhal yönetiminde 2011/12 sezonunda arka arkaya üç maçı golsüz tamamlamıştı. Beşiktaş, Süper Lig'de evinde 33 maçtır kaybetmiyor. Bu Süper Lig'de halen devam eden en uzun iç saha yenilmezlik serisi ve aynı zamanda Beşiktaş'ın 1989-92 arasında kulüp rekoru kırdığı 51 maçlık iç saha yenilmezlik serisinden bu yana en uzun serisi.

GALATASARAY'IN LİGDE SON DURUMU

Galatasaray Süper Lig'de deplasmanda iki maçtır yeniliyor ve bu maçlarda toplam yedi gol yedi. Sarı kırmızılılar en son 2015/16 sezonunun 19-23. haftaları arasında arka arkaya üç deplasman maçından mağlup ayrılmıştı. Galatasaray bu sezon Süper Lig'in en golcü takımı. Beşiktaş ise ligde sadece altı takımdan daha fazla gol atabildi.

DURSUN ÖZBEK YOKTU

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Vodafone Park'ta oynanacak Beşiktaş derbisini tribünden takip etmeyecek.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman dün yapmış olduğu açıklamada, Galatasaray Yönetim Kurulu'nun iyi bir şekilde ağırlanacağını ve maç öncesinde beraber yemek yiyeceklerini belirtmişti. Ancak Galatasaray yönetimi stada gelirken Dursun Özbek'in aralarında yer almadığı görüldü.

2016-2017 BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇI ÇOK KONUŞULMUŞTU

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasındaki  derbi müsabakasında Beşiktaş'la 2-2 berabere kalırken, 1 puana razı oldu.

Karşılaşmanın ilk yarısında skorer bir oyun ortaya koyan  sarı-kırmızılı ekip, 8. dakikada Eren Derdiyok ile 44. dakikada Bruma'nın  golleriyle soyunma odasına 2-0 önde giderken, bu avantajını ikinci yarıda  kullanamadı.

Rakibinin 73. dakikada Marcelo ve 77. dakikada Cenk Tosun ile bulduğu  gollere engel olamayan Galatasaray, bu önemli derbiden 1 puanla ayrılabildi.

Beşiktaş Galatasaray maçının ardından notlar

Vodafone Arena'nın ilk derbisi nefes kesen bir maçın sonunda 2-2 beraberlikle sonuçlandı.

2-0 geriden gelerek 2-2'yi yakalayan Beşiktaş açısından gecenin en çok tartışılan olayı ilk yarı ve 2. yarıdaki kadro farklılığının sonucu belirlemesiydi

Bu sezon yapılan transferler ile Beşiktaş tarihinin en geniş kadrolarından birine sahip olan Şenol Güneş'in ilk yarıda Oğuzhan ve Olcay Şahan tercihi karşılaşma 2-0'a geldikten sonra en çok eleştirilen konu oldu.

Benfica maçında attığı frikik  ve Akhisar Belediye maçlarında attığı ilk golün yanı sıra maç içinde etkili pas organizasyonlarını da yapan Talisca'nın yedeğe çekilmesi ve 10 numarada Oğuzhan'ın oynaması Siyah Beyazlıları ilk yarıda atak yapmakta zorlanmasına sebep oldu.

Oğuzhan Özyakup'un geçen sezon Atiba ile beraber Avrupa'nın bile en iyi orta saha ikililerinden biri olduğunu dile getiren Beşiktaş camiası ve spor otoriteleri, genç oyuncunun 10 numara pozisyonunda şu ana kadar etkili olamadığı konusunda birleşiyor.

Camiadan yükselen en yüksek ses ise Talisca'nın mutlaka 10 numarada sürekli olarak oynamasının gerekliliğiydi. Özellikle frikik ve duran toplarda etkili olan Talisca'nın gol attığı 2 maçın ardından yedek bırakılmasının doğru olmadığı sıklıkla dile getirilen maç notlarından biri oldu.

BEŞİKTAŞ YÖNETİMİ: "BEŞİKTAŞ TARİHİNİN EN GENİŞ KADROLARINDAN BİRİNE SAHİBİZ"

Teknik direktör Şenol Güneş'e teknik, taktik ve kadro seçimi konusunda hiç bir şekilde karışmayan ve hocanın aldığı tüm kararlara saygı duyan Beşiktaş yönetimi ise Galatasaray maçında ilk yarıdaki etkisiz oyunu sadece Oğuzhan'a değil takımın tamamına yakınının kötü oynamasına bağlıyor.

İkinci yarıda toparlanan takımın 2-0'dan beraberliği yakalamasını ve hatta son saniyede galibiyeti kaçırmasının takım için önemli olduğunu ifade eden yöneticiler "Geçtiğimiz yıllarda derbilerde ve bir çok maçta geriye düştüğünde maçı çevirmekte zorlanan bir takımdan artık her durumda maçı alabilecek bir takıma ulaştık.Bu mutluluk ve güven verici bir olay.Kadro için hocamız başkaları tarafından elbetteki eleştirilebilir ama biz O'na çok büyük bir güven duyuyoruz.Beşiktaş tarihinin en geniş kadrolarından birine sahibiz ve hocamız bunu en doğru şekilde kullanacaktır" diyerek Şenol Güneş'e destek çıktı.

MAÇ 24 EYLÜL 2016'DA İDİ

BEŞİKTAŞ GALATASARAY MAÇINDAN ÖNEMLİ ANLAR

90′ Galatasaray atağında Sinan Gümüş ceza sahası içine gelen topa kafayı vurdu ama top kaleci Fabri’de kaldı.

90′ Beşiktaş’ta Tosic rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.90′ Beşiktaş’ta Caner sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Atiba ön direkte kafayı vurdu ve top auta çıktı.

90′ 4. Hakem Volkan Bayarslan maçın sonuna en az 4 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.

89′ Galatasaray’da Sneijder sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

88′ Galatasaray’da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 20 numarayla Bruma Giren oyuncu 18 numarayla Sinan Gümüş

85′ Beşiktaş’ta Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 23 numarayla Cenk Tosun Giren oyuncu 3 numarayla Adriano Correia

84′ Beşiktaş’ta Vincent Aboubakar için ofsayt bayrağı kalktı.

83′ Galatasaray’da kaleci Muslera aut atışını geç kullandığı için Sarı Kart gördü.

80′ Beşiktaş gole çok yaklaştı. Quaresma sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Cenk Tosun kale önünde bomboş pozisyonda kafayı vurdu ve top üstten auta çıktı.

79′ Galatasaray’da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 7 numarayla Yasin Giren oyuncu 30 numarayla Josue

78′ Galatasaray’da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 55 numarayla Sabri Giren oyuncu 39 numarayla Cavanda

77′ GOL !!!!! Beşiktaş Cenk Tosun’un attığı gol ile durumu 2-2 yapıyor.Tosic sol kanattan ceza sahası içine pasını verdi, Cenk Tosun gelişine vurdu ve topu ağlara gönderdi.

73′ GOL !!!!! Beşiktaş Marcelo’nun attığı gol ile durumu 2-1 yapıyor.72′ Galatasaray ikinci yarıda ileri gitmekte zorlanıyor. Beşiktaş baskılı oyununu sürdürüyor.

71′ Beşiktaş atağında Talisca ceza sahası içinde sağ çaprazdan kaleye vurdu ama top auta çıktı.

70′ Beşiktaş atağında Talisca sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu kornere gönderdi.

65′ Galatasaray’da Tolga Ciğerci rakibi Cenk Tosun’a yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

64′ Galatasaray atağında Bruma ceza sahası dışından kaleye şut vurdu ama top kaleci Fabri’de kaldı.

63′ Beşiktaş atağında Quaresma sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma kafayla topu uzaklaştırdı.

61′ Galatasaray ikinci yarıda bu dakikaya kadar şut atamadı.

60′ Beşiktaş’ta Talisca ceza sahası dışı sağ çaoprazdan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye vurdu ama top üstten auta çıktı.

59′ Beşiktaş atağında Talisca topla ceza sahası içine girmek isterken yerde kaldı ve hakem Ali Palabıyık faul kararı verdi.

58′ Beşiktaş gole çok yaklaştı. Atiba ceza sahası içinde topla buluştu, sol çaprazdan kaleye sert vurdu ve top önce kaleci Muslera’nın ayağına sonrasında direğe çarparak kornere çıktı.

56′ Beşiktaş atağında Talisca ceza sahası içinde sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top kaleci Muslera’da kaldı.

55′ Beşiktaş atağında Quaresma sağ kanattan topla ilerlemek isterken yerde kaldı ve hakem Ali Palabıyık faul kararı verdi.

54′ Beşiktaş’ta Ricardo Quaresma hakem Ali Palabıyık’a itiraz edince Sarı Kart gördü.

53′ Beşiktaş atağında Cenk Tosun sol kanattan ceza sahası içine ortasını yapt, Vincent Aboubakar gelişine vurdu ama top auta çıktı.

52′ Beşiktaş atağında Vincent Aboubakar ceza sahası önünde topla buluştu yerde kaldı ama hakem Ali Palabıyık devam kararı verdi.

51′ Beşiktaş’ta Quaresma sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

49′ Galatasaray atağında Yasin sağ kanatta topla buluştu ama savunma araya girerek topu kazandı.

48′ Beşiktaş atağında Quaresma sağ çaprazdan kaleye vurdu ama top auta çıktı.

47′ Beşiktaş atağında Quaresma sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

46′ Beşiktaş ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı; Çıkan oyuncu 15 numarayla Oğuzhan Giren oyuncu 9 numarayla Vincent Aboubakar

46′ Beşiktaş ikinci yarıya oyuncu değişikliği yaparak başladı; Çıkan oyuncu 10 numarayla Olcay Giren oyuncu 94 numarayla Talisca

45′ Galatasaray atağında Selçuk İnan sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top kaleci Fabri’de kaldı.

45′ Beşiktaş’ta Quaresma için sağ kanatta ofsayt bayrağı kalktı.

45′ GOL !!!!! Galatasaray Bruma ile 2. golü buldu.Bruma topla rakiplerini çalımlayarak ceza sahası içine girdi, kaleci ile karşı karşıya plase vuruşunu yaptı ve top köşeden ağlarla buluştu.

44′ Beşiktaş atağında Tosic sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Muslera’da kaldı.

41′ Galatasaray gole çok yaklaştı. Sneijder ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya plase vuruşunu yaptı ve kaleci Fabri topu çıkardı.

40′ Beşiktaş atağında Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

39′ Galatasaray’da Sneijder sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama top kaleci Fabri’de kaldı.

37′ Galatasaray’da Sneijder sol kanattan serbest vuruş kullandı, direkt kaleye vurdu ve kaleci Fabri son anda topu çıkardı.

36′ Galatasaray atağında Bruma sol kanattan ceza sahası içine yerden pas verdi ama savunma topu uzaklaştırdı.

35′ Galatasaray atağında Yasin ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top savunmadan döndü.

34′ Beşiktaş atağında Quaresma sol kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.

28′ Galatasaray atağında Sabri sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

27′ Galatasaray’da Sneijder sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, kaleci Fabri boşa çıktı arka direkte Eren kafayı vurdu ama savunma son anda topu uzaklaştırdı.

26′ Beşiktaş atağında Cenk Tosun topla ceza sahası önüne kadar geldi ama savunma araya girerek topu kazandı.

22′ Galatasaray’da Wesley Sneijder rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.

21′ Galatasaray atağında Tolga ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama top savunmadan döndü.

17′ Galatasaray’da Sneijder sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

15′ Beşiktaş atağında Atiba sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

14′ Beşiktaş atağında Quaresma sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

13′ Beşiktaş gole çok yaklaştı. Marcelo ceza sahası içinde müsait pozisyonda kaleye sert vurdu ama top üstten auta çıktı.

12′ Beşiktaş’ta Caner sağ kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

11′ Beşiktaş atağında Quaresma sol kanattan rakibini şık bir çalımla geçti ceza sahası içine girdi ve savunmada Sabri araya girerek topu kazandı.

10′ Beşiktaş atağında Caner sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

8′ GOL !!!!! Galatasaray Eren Derdiyok’un attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.Sneijder sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Yasin ön direkte kafayı vurdu top direkten döndü sonrasında Eren kale önünde dönen topa vurarak topu ağlara gönderdi.

7′ Beşiktaş atağında Gökhan İnler ceza sahası içine uzun oynadı ama savunma topu uzaklaştırdı.

6′ Galatasaray atağında Tolga Ciğerci sol kanattan ceza sahası içine yerden pas verdi ama top kaleci Fabri’de kaldı.

5′ Beşiktaş atağında Quaresma sol çaprazdan kaleye sert vurdu ama top kaleci Muslera’da kaldı.

4′ Beşiktaş atağında Caner sol kanattan ceza sahası içine yerden pas verdi ama savunma topu uzaklaştırdı.

3′ Galatasaray atağında Yasin sağ kanattan topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu kazandı.

2′ Galatasaray atağında Sabri sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.

1′ Karşılaşma Galatasaray’dan Eren Derdiyok’un vuruşuyla başlıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz