Beşiktaş Gaziantepspor (İlk Yarı 1-1)

Süleyman Seba Sezonu Spor Toto Süper Lig’in 30. Haftasında şampiyonluğun en güçlü adaylarından Beşiktaş Gaziantep’i Ankara’da konuk etti. Liderlik koltuğunu kaptırmak istemeyen Beşiktaş maça hızlı başladı, ancak devamını getiremedi.

Beşiktaş Gaziantepspor (İlk Yarı 1-1)

Beşiktaş liderlik koltuğunu kaptırmamak için Gaziantepspor maçına iyi başlayan taraftı. Nitekimn 7’inci dakikada Sosa’nın muhteşem frikik golü ile de öne geçti. Ama Gaziantepspor maça tutundu ve ilk yarının bitimine 3 dakika kala 42. Dakikada Chibuike ile beraberliği yakaladı.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Gaziantepspor arasında yapılan maçın ilk yarısı 1-1 berabere sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (AA)

Beşiktaş: 1 - Gaziantepspor: 1 (İlk yarı)

7. dakikada Beşiktaş öne geçti. Siyah-beyazlı futbolcu Sosa, kaleyi tam karşıdan gören pozisyonda kullandığı serbest vuruşta topu sol üst köşeden ağlara göndererek takımına üstünlüğü getirdi: 1-0

23. dakikada Beşiktaş savunmasında Ersan Gülüm'ün yanlış pasında topu önünde bulan Barış Yardımcı'nın ceza alanına girmeden yaptığı vuruşta, meşin yuvarlak üstten auta gitti.

26. dakikada gelişen Gaziantepspor atağında Muhammet Demir, Chibuike ile girdiği verkaç sonrasında Beşiktaş ceza sahasına girdi. Siyah-beyazlı futbolcu Serdar Kurtuluş, Muhammet Demir'den önce müdahale ederek topu kornere gönderdi.

29. dakikada Tolgay Arslan ile girdiği verkaç sonrasında kaleciyle karşı karşıya kalan Sosa'nın vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Eray Birniçan'dan döndü. Sosa'ya çarpan top auta gitti.

38. dakikada Muhammet Demir'in yaklaşık 25 metreden kullandığı serbest vuruşta, top az farkla direğin yanından auta çıktı.

42. dakikada Gaziantepspor beraberliği yakaladı. Camara'nın rakip kaleye taşıdığı top son olarak Chibuike'nin önünde kaldı. Bu futbolcu, ceza alanına girer girmez yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-1

Karşılaşmanın ilk yarısı, 1-1 berabere tamamlandı.

Kaynak: Spor Merkezi