Beşiktaş’ın korkulu rüyası Eren Derdiyok!

Riekerink’in bugün sahaya ilk 11’de sürmeye hazırlandığı Eren Derdiyok, kariyerinde Beşiktaş’a karşı oynadığı 2 maçta 2 gol atmayı başardı.

Beşiktaş’ın korkulu rüyası Eren Derdiyok!

Galatasaray Teknik Direktörü Jan Olde Riekerink’in isteği ile uzun uğraşlar sonucunda alınan Eren Derdiyok, bugünkü derbide ilk kez resmi olarak parçalı formayı sırtına geçirecek. Tüm oyun planlarını ileride uzun boylu ve güçlü bir isim üzerine kuran Hollandalı çalıştırıcı, idmanlarda bile oyuncusuna kilit rol veriyor.

Kanatlardan iyi beslenmesi halinde Eren Derdiyok’un yeni sezonda uçacağını düşünen Riekerink, kafasındaki planı sahaya yansıtmaya çalışacak. Eren Derdiyok’un da Beşiktaş maçlarındaki karnesi oldukça başarılı. Kasımpaşa’daki ilk sezonunda sakatlığı nedeniyle maçları kaçıran 28 yaşındaki yıldız, geçen yıl oynanan iki mücadelede fileleri iki kez sarsmayı başardı.

Galatasaray’da bugünkü Beşiktaş derbisi öncesinde Eren Derdiyok dışında bazı isimler de ön plana çıkıyor. Tam 4 futbolcu siyah-beyazlı rakibe karşı gol sevinci yaşarken en çok öne çıkan isim ise Wesley Sneijder oldu. Galatasaray’ın rakibine karşı attığı son 3 golün 2’sinde imzası bulunan Hollandalı, önceki sezon şampiyonluk yolunda attığı kritik golle de dikkat çekmişti. Ayrıca Hakan, Yasin, Selçuk da parçalı forma ile fileleri bulmuştu.

(Amkspor)

Kaynak: Diyarbakır Söz