Beşiktaş'ın rakibi Bayern Münih oldu! İşte Şampiyonlar Ligi eşleşen takımlar

Beşiktaş'ın şampiyonlar ligi rakibi belirlenmesi için kura çekimlerinin bugün olacağı günler öncesinden beri bilinmekteydi. Şampiyonlar Ligi grubundan lider olarak ayrılan Beşiktaş rakibi şu sralar belirleniyor. Peki Beşiktaş'ın rakibi kim oldu.

Beşiktaş'ın rakibi Bayern Münih oldu! İşte Şampiyonlar Ligi eşleşen takımlar

Beşiktaş'ın şampiyonlar ligi rakibi belirlenmesi için kura çekimlerinin bugün olacağı günler öncesinden beri bilinmekteydi. Tarihinde Türkiye2ye yaşatılmamış ilkleri sağlayan Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi rakibi şu sıralar başlayan kura çekimleri ile belirleniyor. Şampiyonlar Ligi grubundan lider olarak ayrılan Beşiktaş rakibi şu sralar belirleniyor. Gözlerin çevrildiği büyük kura sonuçları yavaş yavaş belirleniyor. Peki Beşiktaş'ın rakibi kim oldu.

Yer aldığı grubundan 14 puanla birinci olarak ayrılan Beşiktaş'ın rakibi şu sıralar büyük kura ile belirlendi. Ülkemizin temsilcisi Beşiktaş ile alakalı son dakika gelişmeler haberimizde. 

UEFA şampiyonlar ligi mücadelelerinde ilk defa grubunun lideri olarak yükseen Beşiktaş'ın rakibi az sonra çekilecek kura ile belirlenecek. Grubunda 14 puana namağluğ olarak ayrılan Beşiktaş'ın rakibi az sonra haberimizde olacak. 

KURA ÇEKİMLERİ BAŞLADI

İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilecek kura çekimi TSİ 14.00'te başlayacak. Siyah-beyazlılar gibi gruplarını ilk sırada bitiren Barcelona (İspanya), Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham (İngiltere), Paris Saint-Germain (Fransa) ve Roma (İtalya) da seribaşı kulüpler arasında yer alacak. Basel (İsviçre), Bayern Münih (Almanya), Chelsea (İngiltere), Juventus (İtalya), Porto (Portekiz), Real Madrid, Sevilla (İspanya) ve Shakhtar Donetsk (Ukrayna) ise aynı ülke veya gruptan takımların eşleşemeyeceği kura çekimine, ikinci torbadan girecek.

MAÇLAR NE ZAMAN

UEFA Şampiyonlar Ligi G Grubu'ndan lider olarak çıkan temsilcimiz Beşiktaş'ın, son 16 turundaki muhtemel 7 rakibi de belli oldu. Gruplarını ikinci sırada tamamlayan Basel, Bayern Münih, Chelsea, Juventus, Sevilla, Shakhtar Donetsk ve Real Madrid Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri arasında yer alıyor. Son 16 tur maçları 13-14 Şubat - 20-21 şubat ve 6-7 Mart - 13-14 Mart tarihlerinde oynanacak.

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL RAKİPLERİ

Beşiktaş'ın rakibi olarak bir çok takım bulunuyor. Muhtemel rakiplerini şu şkilde sıralayabiliriz.

A Grubu: Basel (İsviçre)

B Grubu: Bayern Münih (Almanya)

C Grubu: Chelsea (İngiltere)

D Grubu: Juventus (İtalya)

E Grubu: Sevilla (İspanya)

F Grubu: Shakhtar Donetsk (Ukrayna)

H Grubu: Real Madrid (İspanya)

TORBA TORBA TAKIMLAR

1. TORBA

Beşiktaş

M.United

Barcelona

PSG

Liverpool

Roma

M.City

Tottenham

2. TORBA

Real Madrid

Bayern Münih

Juventus

Chelsea

Basel

Sevilla

Porto

Shakhtar Donetsk

Son dakika şampiyonlar ligi kura çekimlerinde beşiktaş bayern münih ile eşleşti.

MONACO İLE KARŞILAŞMIŞTI

Kasım ayında herkesin merakla bekldiği Beşiktaş monaco maçı oynanmıştı. Ve karşılaşmada ilj 11 şu şekildeydi;

BEŞİKTAŞ: Fabri - Gökhan Gönül, Pepe, Tosic, Adriano - Hutchinson, Tolgay - Quaresma, Oğuzhan, Babel - Cenk

MONACO: Subasic - Raggi, Glik, Jemerson, Jorge - Moutinho, Fabinho, Tielamans - Lopes, Lemar, Balde

ÜST TUR İÇİ SON MAÇTI

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi’nde son 16 takım arasına kalmak için sahaya çıkıyor. Siyah beyazlılar Monaco’yu mağlup etmesi halinde üst tura çıkmayı garantileyecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz