İzmirli Beşiktaşlılar'dan kan bağışı

İzmir'deki Beşiktaşlılar Derneği, Türk Kızılayı ile birlikte yürüttüğü geleneksel kan bağışı kampanyasını 9'uncu defa gerçekleştirerek sosyal sorumluluk projelerine destek vermeyi sürdürdü. Çankaya'daki dernek binasında yapılan kan bağışı kampanyasına siyah beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

İzmirli Beşiktaşlılar'dan kan bağışı
İzmir Beşiktaşlılar Derneği, Türk Kızılayı ile birlikte yürüttüğü geleneksel kan bağışı kampanyasını 9'uncu defa gerçekleştirerek sosyal sorumluluk projelerine destek vermeyi sürdürdü. Çankaya'daki dernek binasında yapılan kan bağışı kampanyasına siyah beyazlı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. "Kan acil değil, sürekli ihtiyaçtır" sloganıyla yola çıkan Kartallar, "Unutmayın, bağışlanan her kan kurtarılan 3 can" mesajı verdi.
Sevgi Tohumları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nin özel öğrencileri de etkinliğe katılarak renkli görüntüler oluşturdu. Beşiktaş formalarıyla "Kartal Duruşu" pozu veren minikler, kan verenleri ilgiyle izledi. Sevgi Tohumları Kurucusu ve Dernek Asbaşkanı İnan Esen, "Özel çocuklarımız ve öğretmenlerimizin hepsi Beşiktaşlı. Beşiktaşlılar olarak herkesi kan bağışı konusunda duyarlı olmaya davet ediyoruz" dedi.

DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz