Beşiktaş'ta bir ara gerginleşen antrenman çiftetelli ile sona erdi

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig’in 31. haftasında Kayserispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla devam etti.

Beşiktaş'ta bir ara gerginleşen antrenman çiftetelli ile sona erdi

Kulüp Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, As Başkan, Yeni Stat ve Yeni Stat Sponsorluklarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umut Güner ve Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ’ın da izlediği antrenman yaklaşık 1.5 saat sürdü.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yapılan antrenmana, sağ kalça adalesinde ağrıları bulunan Atiba Hutchinson katılmadı. Yarım saha çift kale maç sırasında sağ ayak bileğine darbe alan Oğuzhan Özyakup da antrenmanı tamamlayamadı.

ÖNCE KAVGA SONRA ÇİFTE TELLİ

Antrenman, düz koşularla başladı ve kondisyon çalışmasıyla devam etti. Oldukça neşeli başlayan antrenmanda çift kale maç sırasında yaşanan sert bir pozisyonda ise Tolgay Arslan ile Olcay Şahan kısa süren bir gerginlik yaşadı. Yaşanan gerginlik anlık oldu ve futbolcular antrenmana kaldıkları yerden devam etti. Futbolcular topla kondisyon çalıştığı sırada top kaybı yapan futbolcular "çiftetelli" oynadı.

Siyah beyazlıların oldukça moralli oldukları gözlenen Kayserispor maçının hazırlıkları yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

Beşiktaş, 30 Nisan Cumartesi günü saat 19.00'da yeni stadı Vodafone Arena'da oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz