Görüş Bildir

Beşiktaş’ta Galatasaray isyanı bastırılamıyor!

Benfica beraberliği ile büyük moral kazanan Beşiktaş, Çaykur Rizespor maçını Çarşamba günü oynanacak olan Dinamo Kiev maçından sonra Cumartesi gününe koyan TFF’ye "Galatasaray'ın Avrupa’da maçı yok ancak bizden bir gün sonra oynuyor. Bu nasıl adaletli bir uygulama!" diye isyan etti.

Beşiktaş’ta Galatasaray isyanı bastırılamıyor!

Şampiyonlar Ligi ve Spor Toto Süper Lig karşılaşmalarının birbirine yakın günlerde oynatılacak olmasından dolayı fikstür değişikliği için Türkiye Futbol Federasyonu’na resmi başvuruda bulundu. TFF tarafından açıklanan programa göre 1 Ekim’de Çaykur Rizespor ile deplasmanda oynayacak olan siyah-beyazlılar, bu maçın öncesinde 28 Eylül’de İstanbul’da Dinamo Kiev ile karşılaşacak. Beşiktaş yönetimi, Dinamo Kiev maçından sonra 2 günlük hazırlanma süresinin az olduğunu gerekçe göstererek, Rizespor maçının 2 Ekim pazar gününe alınması için TFF’den fikstürde değişiklik yapılmasını talep etti.

İKİ gün önce oynanan Şampiyonlar Ligi ilk maçı olan Benfica karşılaşmasından 48 saat önce Süper Lig’de Kardemir Karabükspor ile karşılaşan siyah-beyazlılar, sadece 1 günlük çalışma ile Portekiz’e gitmişti. Beşiktaş’ın Benfica deplasmanından önce yaptığı Karabükspor karşılaşmasının bir gün geriye alınma talebi TFF tarafından reddedilmişti. Avrupa kupalarına katılmayan Galatasaray’ın fikstürünün, kendilerine oranla daha rahat bir şekilde hazırlanmasına tepki gösteren Beşiktaş yönetimi, futbol federasyonun bu konuda daha duyarlı ve adil olmasını talep etti.

BEŞiKTAŞ’IN MAÇLARI

18 Eylül Akhisar Belediyespor-Beşiktaş24 Eylül Beşiktaş-Galatasaray28 Eylül Beşiktaş-Dinamo Kiev1 Ekim Çaykur Rizespor-Beşiktaş

G.SARAY’IN MAÇLARI

17 Eylül Galatasaray-Çaykur Rizespor24 Eylül Beşiktaş-Galatasaray2 Ekim Galatasaray-Antalyaspor

(Amkspor)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi