Beşiktaş'ta Şok! Süresiz kadro dışı bırakıldı

Kara kartal'ın Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Sosa takımdan ayrılma kararında ısrarcı olunca Şenol hoca tarafından süresiz kadro dışı bırakıldı.

Beşiktaş'ta Şok! Süresiz kadro dışı bırakıldı

Beşiktaş'ın başarılı orta saha oyuncu Jose Sosa sakatlık ve hastalıklarını öne sürüp idmanlara çıkmamaya başlayınca bu durumdan ötürü oyuncuya taviz vermek istemeyen Şenol Güneş oyuncuyu kadro dışı bıraktı.

Bu gelişmelerin ardından Arjantinli oyuncu İstanbul'a dönmek için Avusturya kampından ayrıldı.

Milan 5 milyon Euro'ya çıktı

Bir başka iddia ise Sosa'nın Milan'a gideceği yönünde anlaşmanın %90 oranında sağlanmış olması. Kulüplerin kesin olarak anlaşmasını bekleyen Sosa'nın İstanbul'a gelerek eşyalarını toplayacağı belirtiliyor. Sosa için 8 Milyon Euro isteyen Beşiktaş'a karşılık Mılan'ın 3 milyon önerdiği son 2 gündür ise bu rakamın 5 milyon euroya yükseltildiği belirtiliyor.

İstanbul'a döndü

Kadro dışı bırakılmasının ardından kamptan ayrılarak Avusturya'nın Salzburg kentinden tarifeli uçakla Atatürk Havalimanı'na gelen Sosa, pasaport işlemlerinin ardından bazı taraftarlarla fotoğraf çektirdi.

Arjantinli futbolcu, daha sonra özel araçla havalimanından ayrıldı.

Kamptan ayrılan yıldız oyuncu Jose Sosa kendisine verilen program dahilinde Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışmalarını sürdürecek.

Kaynak: Spor Merkezi