Görüş Bildir

Beşiktaş’tan bir bomba transfer daha! Lucas Leiva Beşiktaş’ta

Beşiktaş, orta sahada yaşanan sakatlık krizi nedeniyle bu bölgeye yeni bir transfer yapmak için kolları sıvamıştı. Beşiktaş, Brezilyalı ön libero Lucas Leiva ve kulübü Liverpool ile el sıkıştı. Lucas Leiva yarın İstanbul’a gelip Beşiktaş ile resmi sözleşme imzalayacak.

Beşiktaş’tan bir bomba transfer daha! Lucas Leiva Beşiktaş’ta

Beşiktaş, orta sahada yaşanan Veli Kavlak ve Tolgay Arslan’ın sakatlık krizlerinden dolayı boş kalan orta sahaya yeni bir takviye yapmaya hazırlanıyor. Lucas Leiva ve kulübü Liverpool ile her konuda anlaşmaya varan Beşiktaş yönetimi oyuncu ile yarın düzenlenecek tören ile resmi sözleşme imzalayacak. Beşiktaş’ın bu transfer ile birlikte yeni sezon transfer dönemini kapatması bekleniyor.

Beşiktaş yönetimi, uzun süredir peşinde olduğu Lucas Leiva'nın transferini en sonunda bitirdi.

Liverpool'da forma giyen Levia'nın transferi için İngiltere'de bulunan yönetici Erdal Torunoğulları, yıldız oyuncu ve kulübüyle kesin anlaşma sağladı.

İngiliz ekibiyle 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan ve transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 12 milyon Euro olan 28 yaşındaki futbolcu, 1 yıllığına kiralık olarak Beşiktaş forması giyecek.

İTALYAN DEVLERİ DE TALİP OLMUŞTU

Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları, Brezilya Milli Takımı'nda da bir dönem görev alan Lucas Leiva'ya, İtalya'nın Inter, Juventus ve Milan kulüplerinin de talip olduğunu belirterek, "Bu kadar buyük kulüplerin istediği bir oyuncuyu Türkiye'ye gelmeye ikna ettiğimiz için mutluyum" dedi. Torunoğulları, Leiva'nın yarın İstanbul'a gelerek sağlık kontrolünden geçeceğini ve daha sonra sözleşme imzalayacağını söyledi.

2007 yılından beri Liverpool forması giyen Lucas Leiva, 275 maçta forma giydi 6 gol attı, 17 asist yaptı. 22 kez de Brezilya Milli Takımı formasını terletti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi