Görüş Bildir

Bingöl'de veteranlar kayak yarışması

Bingöl'de, 30 yaş üstü veteranlar kayak yarışması büyük ilgi gördü.

Bingöl'de veteranlar kayak yarışması

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce, Bingöl Merkez Dikme köyü yakınlarındaki Hesarek Merkezi'nin tanıtımına katkı sunmak amacıyla düzenlenen 30-40, 40-50 ve 50 yaş üstü olmak üzere üç kategoride yapılan veteranlar kayak yarışmasına 30'u aşkın yarışmacı katıldı. İzleyicilerin ilgi gösterdiği yarışma sonucunda dereceye giren Ahmet Çeçen, Ahmet Kanas, Aydın Gül, Fikri Çan, Hüseyin Çeçen, Ali Bulşu, Kadir Ayberk, Mehmet Ağır ve Mustafa Ertuğrul'a çeşitli ödüller verildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erdal Arıkan, 2 yıl önce hizmete açılan Hesarek Kayak Merkezi'ne gelen ziyaretçi sayısının her geçen gün arttığını söyledi. Veteranlar kayak yarışmasına katılımın yüksek olduğunu ifade eden Arıkan, merkezde çocuk ve gençlere yönelik etkinlikler de gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Yarışmacılardan Mustafa Ertuğrul, yarışmaya katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

Öte yandan, Diyarbakır Atlas Havacılık Kulübü Derneğinden gelen bir grup, merkezin zirvesinde paraşütle uçuş gerçekleştirdi.

Atlas Havacılık Kulübü Derneği Üyesi Ahmet Karadaşlık, merkezin hem kayak hem de uçuş keyfinin aynı anda yaşanabilecek bir yer olduğunu söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi