Bir şampiyonluk ta Ayspor'dan

Diyarbakır’a 19 Yaş Altı Futbol Takımları’ndan çifte şampiyonluk. Yenişehir Belediyespor’dan sonra Özel İdare Ayspor da bu alanda bölge şampiyonu oldu.

Bir şampiyonluk ta Ayspor'dan
Diyarbakır liginde 13 maçta 12 galibiyet ev 1 beraberlik alarak namağlup şekilde şampiyon olan Özel İdare Ayspor,Adıyaman’da yapılan bölge şampiyonasında fırtına gibi esti. İlk maçında Şanlıurfa Bağlarbaşıspor’la 2-2 berabere kaldıktan sonra Elazığspor’u 1-0 ve Malatya Kartalspor’u da 2-1 yenerek şampiyonluk ipini göğüsledi.

Türkiye finallerine katılma hakkı kazanan Ayspor’un başarısı sevinçle karşılandı.

AHMET AKYOL’A TEŞEKKÜR Antrenörler Davut Demir ve Müslüm Doğan, alt yapıya önem veren bir kulüp olarak kazandıkları başarının mutluluk verici olduğunu ifade ettiler. Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Akyol’un desteğine dikkat çeken Demir ve Doğan, “Böyle bir kulüpte başarılı olmanın haklı gururunu yaşıyoruz .Bu başarı sadece bizim ve sporcuların değil bu hepimizin başarısıdır .Sporcu,antrenör,yönetici,personel hepimiz bir aileyiz .Bize destek veren Özel İdare Genel Sekreteri Ahmet Akyol olmak üzere tüm daire başkanlarımıza ,şube müdürlerimize , il özel idaresi personellerine teşekkür ediyoruz .” şeklinde duygularını dile getirdiler.

Kaynak: Diyarbakır Söz