Görüş Bildir

Bismil Belediyesinden spor kulüplerine malzeme desteği

Diyarbakır’ın Bismil İlçe Belediyesi, ilçedeki amatör spor kulüplerine malzeme desteğinde bulundu. Kaymakam ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, "Ben sporu yürekten seven biriyim ve gelişmesi için de elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım” dedi.

Bismil Belediyesinden spor kulüplerine malzeme desteği

Bismil Belediyesince, ilçedeki amatör kulüplere malzeme desteğinde bulunuldu. Malzemeler, belediye spor tesislerinde yapılan törenle dağıtıldı. Törende konuşan Kaymakam ve Belediye Başkanı Turgay Gülenç, “İlçemizde amatör sporun gelişmesi için her türlü desteğe hazırım. Bismil Belediyesi olarak sporun yanındayız. Ben sporu yürekten seven biriyim ve gelişmesi için de elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım” dedi.

Amatör spora imkanlar ölçüsünde desteklerinin süreceğini belirten Gülenç, “Sezon başında kulüplerimize bir sürü yardımlarda bulunduk. Şimdi de yardımlarımızı daha da genişleterek hangi kulübün, hangi malzemeye ihtiyacı olduğunu tespit ettik. Tespit ettiğimiz malzemeleri bugün küçük sporcularımıza dağıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi